De Gea bajnoki címben reménykedik

David de Gea úgy véli, hogy a Manchester Unitednek mindenképpen élnie kell a Manchester Cityvel szemben meglévõ pontelõnyével, és meg kell nyerniük a klub 20. bajnoki címét.


A spanyol portás elismerte, hogy még az angol bajnokságban még semmi nem dõlt el az aranyéremért folyó versenyben, annak ellenére, hogy a United öt pontos elõnnyel rendelkezik az õt üldözõ City elõtt.

 

Azonban a Vörös Ördögök 1-ese felismerte, hogy csapatával saját kezükben tartják sorsukat, és remek pozícióból várják a bajnoki címért folyó véghajrát.

 

"Közel állunk ahhoz, hogy megnyerjük a Premier League-t, de még nehéz meccseink vannak hátra, az egyik ráadásul a City ellen, a saját pályájukon" - mondta a héten, Madridban tett látogatásakor az ifjú kapuvédõ.

 

"Ebben a pillanatban még mindkét csapat esélyes arra, hogy megnyerje, de hogy õszinte legyek, magunknak nagyobb sanszot adok erre, és ezzel élnünk is kell."

 

 

A spanyol pontvadászat hasonlóan szoros, mint az angol, és De Gea már nagyon izgatott a szombati, Camp Nouban rendezendõ szuperrangadó, a Barcelona-Real Madrid meccs végkimenetelét illetõen.

 

"A Real Madrid szintén közel áll az aranyérem megszerzéséhez, mert négy pontos elõnyük van" - tette hozzá.

 

"A spanyol bajnokság fantasztikus, és az ehetei El Classico-n megláthatjuk, hogy melyik csapat az erõsebb."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!