Ferdinand: Egyszerre csak egy meccsel foglalkozunk

Ez az egyik legnagyobb klisé a futball nyelvezetében, de Rio Ferdinand kijelentette, hogy a Manchester United a bajnoki címért folyó harcban egyszerre csak egy mérkõzésre koncentrál.


Egy esetleges Everton elleni gyõzelem vasárnap, az Old Traffordon azt jelentené a Vörös Ördögök számára, hogy az április 30-án, hétfõn az Etihad Stadiumban rendezendõ Manchester City elleni városi rangadón bebiztosíthatnák bajnoki címüket, amely forgatókönyv túl szépnek tûnhet a csapat szurkolóinak, hogy igaz legyen.

 

De amíg a csapat hátországa semmit sem szeretne jobban, mint a City saját pályáján megnyerni a bajnokságot, addig Ferdinand elmondta, hogy Sir Alex Ferguson legénységébõl senki nem gondol még erre.

 

"Az a kulcsfontosságú feladatunk, hogy nyerjünk az Everton ellen, ahhoz, hogy esélyt adjunk magunknak" - nyilatkozta Rio a United Review-nak.

 

"Jelen pillanatban mindannyian csak erre a mérkõzésre gondolunk, nem arra, hogy mit tudunk, vagy mit nem tudunk elérni a jövõ héten, vagy az azutáni hétvégén. És az Everton ráadásul mindig kemény erõpróba elé állít minket, úgyhogy biztosra kell mennünk abban, hogy megfelelõen elvégezzük a feladatunkat."

 

 

A Stolverkosok egy Liverpool elleni elveszített FA-kupa elõdöntõ és egyben városi rangadót követõen érkeznek Manchesterbe, amely eléggé megrázta David Moyes fiait. Ez volt a merseypartiak egyetlen veresége az elmúlt hat meccsükön, úgy, hogy ez idõ alatt mindössze három gólt kaptak csak.

 

"Az utóbbi idõben úgy tûnt, hogy nagyon jó formának örvendenek" - tette hozzá.

 

"Nikica Jelavic remekül szállt be a csapat játékába, és lõtt is néhány gólt - nagyon élesnek tûnt - ráadásul az egész csapat mindig olyan mentalitással játszik, hogy mindent megtennének a menedzserükért."

 

"Eltökéltek, hogy ebben a szezonban a Liverpool elõtt végezzenek a bajnokságban, különösen azután, hogy a hétvégén kikaptak tõlük. Úgy jönnek hozzánk, hogy még rengeteg mindenért harcolhatnak."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!