U18: Huddersfield 3-3 United

A United U18-as csapata megfizette az árat azért, amiért 3-1-es vezetésnél nem döfte kardját az ellenfelébe, amit az kihasznált és kiegyenlített.


Paul McGuinness csapata a találkozó nagy részét uralta, ám Luke Hendrie, Tyler Blackett és James Wilson góljaira Jordan Sinnott kétszer válaszolt, valamint a hosszabbítás pillanataiban egy hátrapasszolt labdánál a Vörös Ördögök kapusa, Pierluigi Gollini hibázott és öngóljával egalizálódott az eredmény.

Pedig a 23. percben még úgy tûnt, jobb eredmény születhet a meccs végén, ugyanis Hendrie egy kapu elõtti kavarodást követõen szerzett vezetést. Bár a hazaiak kapusa igen elfoglalt volt, újabb gól nem született a szünet elõtt, sõt jó ideig utána sem. A találkozó utolsó negyedében aztán sorban jöttek a gólok. Elõbb Jordan Sinnott egy szabadrúgást lõtt a vendégek kapujába a 71. percben, majd erre szinte azonnal válaszolt Tyler Blackett szintén egy pontrúgásból, amit elképesztõ erõvel lõtt az alsó sarokba.

Kis szöglet után a csereként beálló Mats Daehli tálalt kapu elé, ahol James Wilsont találta meg, aki 3-1-re módosította az állást. Hét perccel a találkozó vége elõtti 3-1-es vezetés azt jelenthette, hogy a United november óta elõször nyerhet idegenben bajnoki mérkõzésen. De a Hudderfield nem hagyta ezt és Sinnott újabb szabadrúgásával és Gollini hibájával egyenlítettek. Kegyetlen végjáték volt ez a Vörös Ördögök számára, akik egyébként nagyon jól reagáltak a múlt heti FA Youth Cup kiesésre.


Premier Academy League
Huddersfield 3-3 Manchester United
Canalside Sports Complex

United: Gollini - Grimshaw, Blackett, McCullough, Ekangamene - Pearson(Daehli 44.), Rudge(Van Velzen 73.), Hendrie - Rothwell(Gorre 58.), Byrne, Wilson
Nem használt cserék: Jacob, Wilkinson.

Gólszerzõ: Sinnott 2, Gollini (öngól), illetve Hendrie, Blackett, Wilson

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!