U18: United 0-1 Rovers

A ma ebédidõben lejátszott találkozón a Manchester United csapatát kemény küzdelmek közepette egy góllal legyõzte a Blackburn Rovers Carringtonban.


A 83. percben Modou Cham Pierluigi Gollini felett átívelt labdája a vendégek számára elég volt a gyõzelemhez, ami azt jelentette Paul McGuinness csapata számára, hogy öt nap alatt második vereségét is elszenvedte, miután szombaton 2-1-re kaptak ki az Evertontól. Ennél fontosabb a Rovers számára, hogy ezzel a gyõzelemmel megnyerték a Premier Academy League C-csoportját, megelõzve a Manchester City-t.

Fizikálisan fölényben volt a Rovers, akiknek több lehetõségük akadt. Elõször Ryan Edwards lövését tolta kapu fölé Gollini, majd Timothy Payne-nek és Bradly Mason-Ware-nek sem volt szerencséjük a lehetõségeik során. A Vörös Ördögök részérõl Sam Byrne volt a legveszélyesebb, de csak azt láthatta, ahogy fejese visszapattan a lécrõl, miután Joe Rothwell szögletét Luke McCullough továbbította neki.

Hét perccel a találkozó vége elõtt a csereként beálló és igen látványosan teljesítõ Cham elfutott a védõk között, túljárt Gollini eszén is. McCullough még kétségbeesetten megpróbált menteni, de minden erõfeszítése ellenére nem sikerült, így a hálóban kötött ki a labda. Cham a hosszabbítás pillanataiban még egy büntetõt is szeretett volna, miután Ben Pearson szabálytalankodott ellene, míg a házigazdák elõtt csak apró lehetõségek adódtak, de Matthew Unwin Gyliano van Velzen lövésénél és Ashley Fletcher fejesénél is hárítani tudott.

Premier Academy League
Manchester United 0-1 Blackburn Rovers
Carrington

United: Gollini - Grimshaw, Ioannou, McCullough, Blackett - Gorre(Wilkinson 78.), Lawrence(Fletcher 68.), Pearson, Rothwell, van Velzen - Byrne
Nem használt cserék: Coll, Hendrie.

Gólszerzõ: Cham 83'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!