Chicharito sokra hivatott

Javier Chicharito Hernandezrõl szól minden, miután csapattársai és a menedzser is a villámgyors hírnévre szert tevõ, manchesteri pályafutása negyedik és ötödik gólját szerzõ játékost élteti, aki hátán vitte csapatát a Stoke elleni gyõzelemkor.


Jelenlegi helyzetben a mexikói támadó mérlege két mérkõzésenként egy gól, ami már angliai pályafutása elején egyértelmûvé teszi, hogy született góllövõrõl van szó. Rögtön csodálókra is lelt, köztük a csapat egykori kapitáya, Gary Neville személyében.

 

"Keményen dolgozik, bámulatosan keményen, és meg van minden képessége a sikerhez. Nagyon, de nagyon sok gólt fog szerezni a United színeiben" - mondta Neville a MUTV-nek.

 

 

Sir Alex Ferguson elmondása szerint Chicharito elsõ gólja a Stoke ellen egy briliáns visszafejelésbõl született.

 

"Egy ilyen alacsony fiúhoz képest lenyûgözõ milyen magasra ugrott fel. A földön állva olyan magasra ugrott fel, hogy elérte Vida visszafejesét."

 

"De nem vagyok meglepve, tudom, hogy milyen ruganyos. Nagyon jó érzékeli, hogy merre van a kapu, ezt pedig ezalkalommal bizonyította is."

 

A skót menedzser a pályán nyújtott teljesítménye mellett a játékost, mint magánembert is dicsérte.

 

"Nagyon jó hozzáállása van, a viselkedése megsüvegelendõ, csodás modora van, jól beszéli a nyelvet. Emellett nagyon, de nagyon keményen edz minden alkalommal és reggelenként a felsõ testére gyúr. Nagyon jó úton halad."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!