U18: United 2-1 Stoke

A Manchester United akadémiai csapata gyõzelemmel zárta a bajnoki szezont, miután legyõzte Carringtonban a Stoke csapatát négy nappal azután, hogy a Crewe ellen is gyõzni tudott.


Az összes gól röviddel a szünet után 12 perc alatt született. Elõször a vendégek találtak be Karim Rossi közeli lövése révén, amire Tom Lawrence válaszolt kétszer két percen alatt.

Még 0-0-nál három alkalommal is megzörrent a léc, elõbb Gyliano van Velzen találta el a kapufát James Wilson és Lawrence remek megmozdulásai után, majd Jack Nardiello közelrõl faragta le a lécet. Dale Eve remek védéssel hárította van Velzen lövését, több lehetõség nem is nagyon volt az elsõ félidõben.

A fordulás után egy hosszú bedobás okozott pánikot és Nardiello ismét a kapufát találta telibe, Thomas pedig nem tudta értékesíteni az elõtte adódó lehetõséget, hiszen Pierluigi Gollini létfontosságú mentést mutatott be.

Egy nagy lehetõséghez jutott a Stoke, ám úgy tûnt, mintha Rossi elszalasztotta volna a lehetõséged, de végül a labda csak a hálóban kötött ki. 

 


Andreas Pereira szép sarkazása után van Velzen cselezgetett a bal szélen, majd visszajátszott Lawrence-nek, aki kiegyenlített. Pillanatokkal késõbb Lawrence szerzett labdát, remek egyéni megmozdulásait követõen Eve kapujába betalálva gyorsan megszerezte második gólját is.

A Stoke fokozta a nyomást, de Gollini Andy Musungu és Marcel Barrington helyzeteinél is hárított, majd Thomass ismét csak kapufáig jutott.

Mindkét csapat igazán meggyõzõ teljesítményt mutatott, Tyler Blackett és Luke McCullough jól állták a sarat a védelem közepén a fizikális ellenfelekkel szemben, míg Reece James - Matty James testvére - egy fényes bemutatkozást tudhat maga mögött a védelem bal szélén.


Academy League
Manchester United 2-1 Stoke City
Carrington

United: Gollini - Grimshaw, Blackett, McCullough, James - Daehli, Pearson, Pereira, Lawrence(Rothwell 84.), van Velzen - Wilson(Byrne 64.)
Nem használt cserék: Coll, Ekangamene, Ioannou.

Gólszerzõ: Lawrence 63', 65' illetve Rossi 54'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!