Bocsánatot kért a City Fergusontól

A Manchester City bocsánatot kért a Manchester United menedzserétõl, Sir Alex Fergusontól, miután a skót menedzser egykori játékosa, Carlos Tevez egy õt gyalázó táblával parádézott Manchester utcáin.


Tevez szintén megbánást tanúsított, miután lefényképezték, ahogy Manchesterben a Manchester City bajnoki címét ünneplõ parádén egy 'R.I.P. Fergie' táblát tart a magasba.

 

Úgy tudni, hogy a 28 éves csatárnak egy szurkoló adta, vagy dobta fel a City nyitott tetejû buszára, amellyel a városközpontban parádéztak.

 

Az üzenet valószínûleg arra szolgáltatott választ, amikor Ferguson 2009-ben egy interjúban arra a kérdésre, hogy a City valamikor felülkerekedik-e a Uniteden, ezt a választ adta:

"Amíg élek, soha!"

 

Akármi is állt a tábla elkészítésének hátterében, amelyrõl csak sejteni lehet, hogy egy szurkolótól kapta Tevez, a Manchester City részérõl azonnal kiadtak egy közleményt, amelyben elítélik az egykori United-támadó cselekedeit.

 

 

"Már maga az ízléstelen felirat elkészítése is elítélendõ, és azzal, hogy elfogadta, illetve nyilvánosságra is hozta, Carlos Tevez hatalmas hibát követett el" - áll a City szóvívõjének közleményében.

 

"A klub szeretné kifejezni legmélyebb bocsánatkérését Sir Alex Ferguson és a Manchester United Football Club felé."

 

Tevez, aki két évet töltött el az Old Traffordon, mielõtt 2009-ben a Cityhez igazolt volna, így kommentálta az esetet:

"A pillanat hevében kicsit elszálltam, és egyáltalán nem akartam semmiféle tiszteletlenséget kifejezni Sir Alex Ferguson irányába, akit tisztelek mint embert, és mint menedzsert is."

 

Update:

 

A Manchester United elfogadta a városi rivális Manchester City bocsánat kérését.

 

"Szerintem így rendben van. A klub egész gyorsan reagált" - kezdte a Manchester United ügyvezetõ igazgatója, David Gill a Sky Sports News HD-nek.

 

"Azt hiszem, hogy ez egy õszinte butaság volt, de a Citynél megfelelõ idõben cselekedtek az ügy érdekében."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!