Hodgson: Carrick nem akart kispadon ülni

Michael Carrick saját maga lehetetlenítette el, hogy bekerüljön az angol válogatott 2012-es Eb-re készülõ keretébe, erõsítette meg Roy Hodgson és az Angol Futballszövetség.


A Manchester United 30 éves középpályása sokak meglepetésére kimaradt a tegnap koradélután kihírdetett 23 fõs angol keretbõl.

 

Azóta felfedték, hogy maga Michael Carrick volt az, aki úgy döntött, hogy nem akar a Háromoroszlánosok keretébe bekerülni, ugyanis szerinte nem kapott volna szerepet a válogatott kezdõcsapatában.

 

 

"Néhány hónappal ezelõtt már javasolták ezt nekünk, ugyanis karriere amilyen szakaszában jár, számára visszalépés lenne, hogy meghívót kap, és csak a kispadon ül" - erõsítette meg az Angol Futballszövetség (FA) részérõl Adrian Bevington.

 

"Nem is álmodtam arról, hogy Michael Carricket nevezzem a tartalékok listájára, miután a múltban tisztán kinyilatkoztatta, hogy nem akar ilyesmiben részt venni" - tette hozzá Hodgson.

 

"Meg kell majd gyõznie, hogy jobb, mint az a négy középpályás, akit beválogattam, illetve emellett természetesen az õ akaratára is szükség van, hogy késõbb a válogatottban játszhasson."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!