Keane sérülésébe került a továbbjutás

Anglia továbbjutása az U19-es Eb-selejtezõsorozatból drága volt, miután a csapat egyik legjobbját, Will Keane-t hordágyon kellett levinni a Svájc elleni mérkõzés második félidejében.


Noel Blake együttese egy hosszabbításban szerzett Saido Berahino találattal legyõzte Svájcot az Angliában rendezett Eb-selejtezõsorozat utolsó mérkõzésén, és így júliusban ott lesznek az Észtországban rendezendõ kontinenstornán.

 

Csakhogy nagy kérdés, hogy a Manchester United tartalékcsapatának gólkirálya, Will Keane ott lehet-e a döntõben, miután mankón hagyta el a tegnapi meccs színhelyéül szolgáló stadiont, és a mai nap folyamán még vizsgálatok elébe néz.

 

 

Blake egyébként maradéktalanul elégedett volt csapata Prestonban nyújtott teljesítményével, és nagy dicsérettel illette a Vörös Ördögök trióját, a Sam Johnstone-t, aki egyébként az együttes csapatkapitánya is volt, Michael Keane-t, és Tom Thorpeot.

 

"Néhol nagyon összeszedetten kellett védekeznünk, és Sam Johnstonenak parádés védéseket kellett bemutatnia, de összességében is nagyon jól védekeztünk, a védõink pedig kimagasló teljesítményt nyújtottak, különösen a belsõ kettõsünk [Michael Keane és Eric Dier], akik csak most játszottak elõször együtt" - kezdte Blake TheFA.com-nak.

 

"Tommy Thorpe a középpálya közepén is jól teljesített, annak ellenére, hogy eredetileg õ is középsõ védõ, de már klubcsapatánál is játszott ezen a poszton, és most is nagyon otthonosan mozgott ebben a szerepkörben, úgyhogy nagyon kimagasló egyéni teljesítményeket láthattunk."

 

Eközben Paul Pogba szerezte a francia ötödik gólját a Hollandia elleni 6-0-ra végzõdõ mérkõzésen, amellyel õk is biztosították helyüket Észtországban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!