Vörös Ördögök a válogatottban: Euro 2012

A mai nappal Varsóban megkezdõdõ 2012-es Európa-bajnokságon hét játékossal is képviselteti magát a Manchester United.


Bár egy Vörös Ördög sem lesz érdekelt a kontinenstorna pénteki nyitónapján, Anders Lindegaard Dániával szombaton a nagy esélyes Hollandiával csap majd össze este 6 órától, mielõtt Portugália a tornának szintén nagy reményekkel nekivágó Németországgal randevúzik. Nani várhatóan bevethetõ állapotban lesz a mérkõzésre, miután a portugálok Törökország elleni felkészülési mérkõzésén kisebb sérülést szenvedett.

 

Hétfõn szintén este 6-tól Anglia Patrice Evra francia válogatottjával néz majd farkasszemet többek között a szinte biztos kezdõnek tûnõ Ashley Young segítségével. Wayne Rooney eltiltás miatt nem állhat majd a csapat rendelkezésére, míg Phil Jones valószínûleg a kispadon vár majd bevetésre a védelemben, vagy a védekezõ középpályás posztján. Egyelõre még nagy a találgatás azt illetõen, hogy Danny Welbeck, aki gyõztesgólt szerzett Belgium ellen, vagy a Liverpoolos Andy Carroll kezd-e majd.

 

 

Az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában Nani és Lindegaard válogatottjai egymással néznek majd szembe szerdán este 6-tól, míg Franciaország Ukrajna (péntek este 6), Anglia pedig majd Svédország (szombat 20:45) ellen meccsel.

 

Eközben Javier Hernandez valószínûleg azt a célt tûzte ki maga elé, hogy tartsa remek góllövõformáját, és ismételten gólt szerezzen majd Mexikó színeiben a Guyana elleni világbajnoki selejtezõn.

 

Rafael valószínûleg bekerül majd a Porto-s Danilo helyére a brazil válogatott védelmének jobb oldalára, amikor az õsi rivális Argentínával mérkõznek majd meg.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!