A Hónap Ördöge júliusban: adammufc

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói szavaztak és A Hónap Ördöge díj nyertese júliusban: adammufc!


A júniusban is útjára indított rovatunk szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok a voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére.

A következõ regisztrált olvasóinkra tudtatok szavazni:
 
  • dawe77
  • szabIka
  • adammufc

Rendkívül szoros volt a verseny, hiszen végig szinte fej-fej mellett haladtak a jelöltek, de végül lezárult a szavazás és kiderült, hogy A Hónap Ördöge nyertese júliusban: adammufc lett! 
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:

dawe77: 49 szavazat (22%)
szabIka: 82 szavazat (36,5%)
adammufc: 93 szavazat (41,5%)
 

Gratulálunk a gyõztesnek!
 A továbbiakban egy interjú keretein belül ismerhetitek meg az e havi nyertesünket!
 
1., Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Nemcsok Ádám vagyok, Kecskemét mellett egy kis faluban élek. 15 éves vagyok, és nem csak nézni szeretem a focit, hanem ûzöm is, ma már csak hobbiból, de igazolt Megye 1-es is voltam pár éve, de nem jártam meccsekre, edzésre és itt véget is ért hatalmas karrierem. Emellett zenét hallgatok, sporthíreket olvasok és próbálok minden United meccset megnézni.

2., Hogyan lettél a Vörös Ördögök szurkolója?
Az iskolánkban nagyon ment a foci. Nagyon sokan szurkoltak a Barcának, de én interjúkat olvastam játékosokkal és edzõkkel, meccseket néztem, és az MU-t találtam a legszimpatikusabb csapatnak minden téren; tetszett a játéka, és egyik osztálytársammal mindig a Unitedrõl beszélgettünk. Mi nem lettünk divatdrukkerek, mert bátran állíthatom, hogy nagyon sokan csak a sikerei miatt szurkoltak a Barcának, de mi nem. Az évek folyamán csak erõsödött a kötõdésem ehhez a csodálatos klubhoz. Ez mára egy életformává vált. Próbálok mindent megtudni a klubról és valamilyen módon beépülni ebbe a hihetetlen családba. És szerencsére rátaláltam erre a fantasztikus szurkolói oldalra, ahol mindez egyszerre teljesül.

3., Mit szólsz a klub két új nyári igazolásához, név szerint Shinji Kagawához és Nick Powellhez?
Tudni kell rólam, hogy én már régebb óta nagyon szeretem Kagawa játékát. Nagyon örülök, hogy nem Hazard jött, hanem õ. Láthatjuk is milyen alázatos, hisz nem akart egybõl 7-es lenni. Sokat várok tõle, legfõképpen gólpasszokat, hogy értékes tagja legyen a klubnak és még nagyobb színt vigyen az amúgy is színes játékunkba. Powell szerintem jó játékos, de nem tudom milyen lesz az Unitedben, hiszen hatalmas ugrás és kihívás is egyben, hogy ebben a csapatban játszhat. Annak nagyon örülök, hogy a felnõttekkel edzhet. Pár meccset biztosan játszik majd a nagy csapatban, de én azt várom ettõl az évétõl, hogy a tartalékokkal parádézzon.

4., Szerinted lesz-e még érkezõ vagy távozó a nyár folyamán?
Egy játékosra még szükség lenne szerintem. De azt nem tudom hogy jön-e egy vetélytárs Evra mellé. Pedig jó lenne, hiszen Fabio nem lesz. Szóval én úgy gondolom, egy játékos még érkezik. Távozó is lesz még legalább egy játékos. És itt szeretném sok sikert kívánni, a már távozó futballistáknak: Köszönjük szolgálataitokat!

5., Ha választhatnál, akkor melyik jelenleg is a klub alkalmazásában álló játékossal találkoznál?
Ez számomra már egyértelmû, Valencia a választottam. Tavaly még nem õt mondtam volna, de az idei játékával meggyõzött. Én is csak egy lábbal rúgom a bõrt, a ballal, és engem is sokan piszkáltak ezért, de Antonio bebizonyította, hogy az "egy lábas" labdarúgó is lehet csapata legjobbja. És ami tetszik benne, hogy a magánéletét nem teregeti ki, így elkerüli botrányokat, bár szerintem õ a magánéletében is tiszta. Ha úgy játszik az idén, mint tavaly, akkor be tudja majd bizonyítani, hogy õ egy igazi 7-es. 

6., Melyik egykori vagy jelenlegi United játékost látnád egyszer szívesen a United kispadján?
 Majd jó pár év múlva, a "babarcú gyilkosunkat", Ole Gunnar Solskjaer-t látnám szívesen a padon, de szeretném ha elõbb bizonyítana egy PL-es csapatban. De ez a jövõ zenéje. Most örüljünk Ferguson szolgálatainak, és remélem õ még sokáig marad.

7., Mit vársz a következõ szezontól a bajnokságban és a különbözõ kupákban?
"A történelem ismétli magát" szokták mondani. Én pedig nagyon örülnék, ha 1999 megismétlõdne  a foci történelmében, mondjuk 2013-ban. Komolyra fordítva a szót a PL-t be kell húznunk, és a BL-be is sokáig szeretném ha menetelnénk (mondjuk a végéig), a Ligakupában pedig remélem a fiatalok alkotnak maradandót, de ha nem, akkor sem leszek szomorú, csak fejlõdjenek. Az FA-kupában is sokáig menjünk, és nyerjük meg. De, mint a mester is mondta a 20. bajnoki cím elsõdleges prioritást élvez. Nem engedhetjük ki a kezünkbõl újra a gyeplõt. Anglia ura a mi kedvenc csapatunk.

8., Mit szólsz a United 2012/13-as szezonbeli mezéhez?
Sokan kritizálják a konyharuhánkat, de én nem, nekem tetszik a vörös, de a kéket nem szívesen látom. Az alternatív mezünk, ha az amit láttam, tetszik. De, azt ne felejtsük, hogy nem a ruha teszi az embert. Minden esetre, ha ezekben nyerünk meg három sorozatot, akkor a kedvenc mezem lesz. 

9., Állítsd össze a saját álom tizenegyedet a mindenkori United játékosokból!
Van der Sar - G. Neville, Vidic, Ferdinand, Evra - Beckham, Scholes, Fletcher, Giggs - C.Ronaldo, Rooney

10., Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Egy igazi család, ahol vannak nézeteltérések, de meg tudjuk beszélni és természetesen van egy-két rossz, unatkozó gyerek (felhasználó), akik megpróbálják megtörni a jó hangulatot, de ez nem fog nekik sikerülni, mert itt nagy az összetartás. Aki itt olvassa a híreket, naprakész lehet a Unitedrõl. S hát ugye a Manchester United is elfogadta minõségileg és minden egyéb szempontból, hogy hivatalos szurkolói oldal lehet, és ez már csak rajtunk szurkolókon múlik. Ennél nagyobb elismerést nem lehet kapni. Éppen ezért sem fényeztem tovább.

11., Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?
Nagyon boldog vagyok, ez egy hatalmas megtiszteltetés. Már a beválogatás is az volt. Ezúton szeretném megköszönni a szurkolótársaimnak, akik rám szavaztak és a szerkesztõinknek, akik jelöltek. Köszönöm mindenkinek mindent! Köszönöm továbbá dawe77-nek és szablka-nak ezt a jó kis barátságos meccset. 

12., Mit üzennél a hazai szurkolóknak?
Azt, hogy biztassuk csapatunkat innen messzirõl is. És higgyünk a sikerekben. Azt mondják az ember képes befolyásolni a gondolatával a jövõt. Hát írjuk meg elõre, a történelmünket. És legyünk optimisták. És még egy számot. Ez a számjegy: 20. Ami meg lesz, még az idén.
 


 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!