EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - december

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói nemrégiben szavazhattak, hogy ki legyen 2013. december hónap Ördöge. Részletek és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol 2013. decemberében a 'Hónap Ördögét' kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

  • mobilbalazs
  • reddevil7
  • Tib

A ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. novemberében: reddevil7!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 
Név szavazat %
mobilbalazs 16 26
reddevil7 27 44
Tib 18 30
összesen 61 100
 
Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!

Sziasztok, 20 éves vagyok idén érettségiztem és jelenleg a BGF tanulója vagyok.


Hogyan lettél Vörös Ördög?

Ötödikben kezdtem el rendszeresen focit nézni, elõtte VB-t és EB-t néztem, meg a magyar válogatott meccseit és persze mindenki Realos volt a nagy sztárok miatt. Egyik osztálytársam akivel lejártunk focizni Angliában élt egy évet és United szurkoló volt, õ mesélt nekem a Unitedról, ezután kezdtem el angol bajnokikat nézni és lettem United drukker.

 
Hogy érintett Téged Sir Alex Ferguson visszavonulása?

Nagyon meglepett a hír, elõször el sem akartam hinni rá is kerestem több oldalon is, de sajnos igaz volt. Már csak azért sem akartam elhinni, mert emlékeztem Ferguson egy nyilatkozatára, amiben azt mondta, hogy még 3 évet marad. Ebben teljesen biztos voltam, mivel úgy éreztem és Fergie is ezt mondta, hogy szeretne még egy olyan csapatot építeni, ami képes legyõzni a Barcelonát. Ha nem lett volna ilyen hirtelen az egész akkor is nagyon hiányozna a pálya szélérõl, de így sokkal rosszabb volt.

 
Melyik a mindenkori kedvenc United meccsed?

Nehéz, mert több is lenne, de talán a 2005-ös Arsenal elleni meccs a kedvencem, amit 4-2-re nyertünk idegenben. Akkor mások voltak a rangadók, olyan feszültséget nem láttam azóta egyik rivális csapat ellen sem, mondjuk ehhez kellett egy klasszisokkal teli Arsenal is. A 2008-as BL döntõ és a 2009-es City elleni hazai gyõzelmünk is ide férhetne, amikor Owen rúgta a döntõ gólt a hosszabbításban.

 

A videó megtekintéséhez KATT IDE!

 
Ki a kedvenced jelenlegi keretbõl, és miért?

A jelenlegi keretbõl Giggs a kedvencem. Õ az egyetlen játékos a jelenlegi keretbõl akinek a neve egyet jelent a United-del. Technikás, remekül lát a pályán és még mindig képes megbolondítani az ellenfelet, de szerintem nem kell itt senkinek sem bemutatni. Nem véletlen rakta be õt Fergie a Real elleni hazai meccsen. Hihetetlen, hogy még ennyi idõsen is be tud segíteni egy-egy mérkõzésen. Remélem meg lesz idén is a PL gólja. Viszont szerintem ez lesz az utolsó idénye, és az õ visszavonulása jól fogja jelképezni a Ferguson és a Moyes éra közti átmenetet.

 
Mit gondolsz, ha a United játékosa lennél, kivel jönnél ki a legjobban a csapattársaid közül?

Valószínûleg a fiatalabbakkal. De szerintem akik a hangulatfelelõsek: Rooney, Evra, Fletcher Welbeck (bár õ is fiatal) is jól kijönnék, viszont ha egy nevet kéne mondani, akkor szerintem Rooney lenne az.

 
Ha te lennél a menedzser, kit/kiket hoznál a klubhoz a következõ átigazolási idõszakban?

Mivel téli a következõ átigazolási idõszak, ezért elõszerzõdéssel vennék játékost, hogy elkerüljem a nyári VB okozta felhajtást. Az elküldött játékosokkal összhangban igazolnék. Elküldeném Anderson-t (hiába volt jó az elsõ 2 szezonja, utána teljesen megragadt egy rossz szinten, igaz lehet neki sem CM-nek kellett volna lennie). Young és Nani lenne még akit elüldenék. Reus-t hoznám a Dortmund-ból szélsõnek, ha ez nem jönne össze, akkor Shaqirit. Evra-ban szerintem van még 1 jó szezon nem kéne még távoznia a nyáron, a személyisége is nagyon fontos a csapatnak, ha mégis megy akkor Baines/Luke Shaw jöhetne. Igazából Fabio mellõzését nem értem, volt olyan idõszak amikor jobban teljesített Rafaelnél. Bízom Fletcher teljes felépülésében (játékban is), de Carrick is már csak idõsebb lesz, szóval hoznék CM posztra is még egy játékost, Strootman/Cabaye/Toni Kroos lenne jó, Kokét még nem láttam annyiszor, hogy el tudjam dönteni mennyire illik ide. Barkley nem tudom hova férne be jelenleg, de már csak azért is leigazolnám, hogy nehogy más nagycsapatba kerüljön, késõbb simán bekerülhetne a kezdõbe. Emellett én bizalmat adnék a fiataloknak akik kölcsönben vannak és megbíznám Moyest a többi igazolással :D

 
Mit vársz a Antonio Valencia idei szezonjától, hány gólig juthat el a saját nevelésû csatárunk?

Jobbat mint a tavalyi, amit már túl is ’szárnyalt”. A tavalyelõtti szezon formáját nem fogja elérni, de hoz majd egy jó átlagot. Szerintem tõle már nem kell nagyon kiugró szezont várni, kiismerték már a védõk, de ettõl még hasznos védekezésben és támadásban is, jól használja a fizikai adottságait. Januzaj viszont nem csak hasznos, de õ jelenti/heti a különbséget, ezt csak azért írom, hogy lehessen látni, hogy Vale egy teljesen más típusú szélsõ, így az elvárások is mások vele szemben.

Welbecktõl 15 gólt várok. Ezzel már elégedett lennék, de ez lehet több is, ez attól függ, hogy a többi csatár mennyit lesz sérült, most úgy tûnik elkapta a fonalat góllövés tekintetében, annak köszönhetõen, hogy saját posztján játszik.

 
Mi a véleményed David Moyes eddigi munkájáról a United kispadján?

Nem tudnám még megítélni, mivel fél év nagyon rövid idõ és ez a fél év is inkább a keret tesztelésével telt el, megpróbálta megadni a bizalmat mindenkinek, Fabio-t kivéve, de biztos ennek is meg van az oka, csak jó lenne tudni mi az. Igazából nem voltak nagy elvárásaim egy ilyen nagy edzõváltás után és most ezt nem úgy értem, hogy Moyes nem megfelelõ, hanem hogy idõ kell a változáshoz. És ne felejtsük el, hogy nem ’csak” Fergie távozott, hanem vele együtt az edzõi stáb is, akikkel biztos, hogy nagyon jó kapcsolatot ápoltak a játékosok (ez a videókból is látszik), mivel Fergie ritkán tartott már edzéseket. Szóval Ferguson és az edzõi stáb távozása együtt nagyon sok volt. Ferguson inkább fõnök és apa volt, az edzõi stábbal lazább lehetett a kapcsolat. De már kezdi megszokni és jobban megismerni egymást a csapat és Moyes és szerintem jó úton haladunk. 8 pontra vagyunk az 1. Arsenal-tól, az a Liverpool, aki a 17. fordulóban még elsõ volt most 2 pontra van, szóval semmi sem lehetetlen. 2 hazai találkozó van, amiket hozni kellett volna, a Newcastle és az Everton elleni meccsek.

 
Mit vársz az idei szezontól?

Elsõ négyben kell végeznünk és nagyon jó lenne már megnyerni az FA-kupát. BL-ben sok függ attól, hogy kit kapunk a negyeddöntõben, ezért nehéz lenne megjósolni, de az Olympiakos-t mindenképp meg kell verni! Ha januárból jól jövünk ki, akkor beszállhatunk az elsõ helyért folyó harcba. Nem leszek elégedetlen akkor sem, ha nem nyerünk már semmit ebben a szezonban, de a csapat játékán már lehet látni az elképzelést.

 
Állítsd össze a saját álom tizenegyedet a mindenkori United játékosokból!

Van der Sar – Gary Neville, Ferdinand, Vidic, Evra – C. Ronaldo, Keane, Scholes, Giggs – Rooney, Nistelrooy

 
Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?

Jól esik, mert ez azt jelenti, hogy vannak akik egyetértenek a véleményemmel. Másrészrõl örülök, hogy ezt a díjat nem Messi kapta. Köszönöm azoknak, akik rám szavaztak! :)

 
Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?

Ez a legszínvonalasabb magyar szurkolói oldal, rengeteg friss hír van, amik gyorsan ki is kerülnek az oldalra, emellett mindent megtalálni itt ami a United-del kapcsolatos, legyen az pénzügy, történelem, játékosok vagy bármi más a klubról. Nincs hiányérzetem, csak egy dologgal kapcsolatban, szerintem be lehetne vezetni egy like gombot a hozzászólásoknál.


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!