Wilkinson megizzasztaná a Unitedet

Andy Wilkinson hisz benne, hogy csapatával, a Stoke Cityvel kemény erõpróba elé állíthatják a Manchester Unitedet, amikor a hétvégén az Old Traffordon randevúznak.


Az ebben a szezonban a Fazekasoknál négy mérkõzésen kezdõként pályára lépõ Wilkinson elismerte, hogy a Manchester United várhatóan hatalmas feladat elé fogja majd õket állítani, de úgy érzi, hogy a Tony Pulis által csapatába oltott hihetetlen munkabírás segíteni fogja csapatát abban, hogy végre reális esélyük legyen elsõ pontjaik megszerzésére a Premier Leagueben az Old Traffordon.

 

Wilkinson hiszi, hogy az, ahogy Pulis átformálta a Stokeot regnálása alatt, olyan alapot ad számukra, amellyel minden nagy csapat ellen félelem nélkül léphetnek pályára.

 

 

"Mindenki arról álmodik, hogy ilyen helyeken [Old Trafford] játszhasson, de ha már egyszer ott vagy, akkor csakis a tõled telhetõ legjobb teljesítmény elfogadható" - kezdte a védõ a Sky Sports News-nak.

 

"Ameddig ez a klub eljutott az elmúlt öt évben eljutott, azokkal a játékosokkal, akikkel rendelkezünk, az valami hihetetlen."

 

"Nem kell félelemmel pályára lépnünk, akárhova is megyünk, és az ellenfeleknek van okuk tõlünk tartani."

 

"Soha nem könnyû nagy csapatok ellen játszani idegenben, de a fõnök nagyon jól felkészített minket, és nagyon szervezettek leszünk."

 

"Ellenünk mindig nehéz játszani, mert mi minden tõlünk telhetõt beleadunk."

 

A Stoke City jelen pillanatban a Premier League tabellájának 12. helyén áll és eddigi hét bajnokijukon, csak egy alkalommal szenvedtek vereséget.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!