Carricket lenyûgözte Jones

Michael Carrick örült annak, hogy újra pályán láthatta Phil Jonest a Galatasaray elleni 1-0-ra elvesztett találkozó alkalmával.


Jones Carrick mellett szerepelt a védelem tengelyében és makacsul védték kapujukat, az ellenfél csak egy szöglet után tudott betalálni egyszer Burak Yilmaz révén.

"Már egy ideje nem játszott és nem könnyû visszatérni egy ilyen mérkõzésen, mint amilyen ez is - különösen mellettem játszva" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Nem olyat kapott maga mellé, mint Rio [Ferdinand], Jonny [Evans] vagy Vida [Nemanja Vidic], mégis nagyon jól szerepelt és olykor engem is kisegített."

 


A középpályás úgy érzi, a Vörös Ördögökben pozitív érzés lehet a továbbjutás miatt még akkor is, ha vereséggel zárták a találkozót.

"Csalódást keltõ vereséget szenvedni, mert nem szeretünk kikapni, de rengeteg pozitívum is volt, különösen az elsõ félidõben. Idõnként jó focit játszottunk és csak az utolsó labdák nem jöttek össze, amivel könnyen vezetést szerezhettünk volna."

"Az egész tömeg és alkalom, amit a fiatalok megtapasztaltak, nem befolyásolta õket és biztos vagyok abban, hogy ettõl jobbakká váltak. Csalódottak vagyunk, amiért eljöttünk idegenbe és semmit nem kaptunk a meccstõl, de a nap végén arra kell gondolnunk, hogy a bajnoki formánkat hozzuk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!