Jones bevetésre készen

Phil Jones fittnek és erõsnek érzi magát azután, hogy hosszú kihagyás után novemberben visszatérhetett.


A védõ nem szerepelt az idei szezonban egészen a november 20-i, Galatasaray elleni idegenbeli Bajnokok Ligája találkozóig annak okán, hogy nyáron térdmûtéten esett át. Miután azt a 90 percet sértetlenül végigjátszotta, a West Ham ellen a bajnokságban is pályára léphetett a fiatal védõ, aki most azon dolgozik, hogy javítsa erõnléti állapotát és teljesítményét az elkövetkezendõ hetekben.

"Jól érzem magam, erõs és egészséges vagyok" . mondta Jones. "Nyilván még nem játszottam sokat, csak egy teljes meccsem volt, de jól érzem magam. Sokat dolgoztam a konditeremben az erõmön és kondíciómon, úgyhogy viszonylag magabiztosan léptem be a meccsbe. Végigvittem a 90 percet és minden rendben volt."

"Most az a lényeg, hogy edzésen keményen dolgozzam és ha lehetõséget kapok, jól teljesítsek. Remélhetõleg több találkozón is szerepelhetek és gyorsan visszanyerem az erõnlétem. Lehet, hogy kell néhány meccs ehhez, de remélem, hogy ahogy megyünk elõre a szezonban, úgy egyre több percet tudok játszani."

 


Jones nagyon megdicsérte csapattársait, amiért Premier League éllovas és Bajnokok Ligája csoportkörbõl továbbjutott gárdába térhetett vissza.

"Jól játszunk" - folytatta. "Jól passzolunk, helyzeteket alakítunk ki, gólokat szerzünk és remélhetõleg a West Ham elleni kapott gól nélküli eredmény ösztönöz minket és több ilyen jön. Nagyon jó mindannyiunk számára az a pozíció, amiben vagyunk [a bajnokság élén állva és a BL egyenes kieséses szakaszába jutva]. Nagyszerû helyzetben vagyunk a bajnokságban és reméljük, hogy még jobbak leszünk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!