Mancini: Nem érdemeltünk vereséget

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini szerint nem kell messzemenõ következtetéseket levonni az utolsó pillanatban elveszített manchesteri derbijükbõl, amellyel a Manchester United már hat ponttal vezet elõttük.


Robin van Persie hosszabbításban szerzett góljával Sir Alex Ferguson legénysége 3-2-es gyõzelemmel távozhatott ma délután az Etihad Stadiumból, véget vetve ezzel a bajnoki címvédõ szezon elejétõl tartó veretlenségi sorozatának.

 

A Manchester United, akik majdnem elszórakozták 2-0-s elõnyüket, mielõtt még az utolsó pillanatban behúzták a mérkõzést, most már jelentõségteljes elõnnyel várhatja az elõttük álló sûrû karácsonyi idõszakot, azonban Roberto Mancini makacs azt illetõen, hogy csapata továbbra is esélyes a bajnoki címvédésre.

 

 

"Húsz percig labdához se értek, majd az elsõ helyzetükbõl gólt tudtak szerezni" - kezdte az olasz menedzser.

 

"Nagyon jól álltunk fel a padlóról, és uraltuk a második félidõt. Szerettük volna megnyerni a mérkõzést, erre pedig meg is voltak a lehetõségeink."

 

"Megmutattuk, hogy egy igazán erõs csapat vagyunk, és hogy újra megnyerhetjük a bajnoki címet. Nem nyerhetünk mindig. Eljön az a pillanat is, amikor hazai pályán szenvedsz vereséget, ma pedig pontosan ez történt. De még hosszú a szezon."

 

"Az elõzõ évben a szezon utolsó labdaérintésével nyertük meg a bajnokságot. De ezúttal nem érdemeltük meg, hogy elveszítsük ezt a mérkõzést. Nagyon jól játszottunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!