Touré készen áll a derbire

Kolo Touré szerint a Manchester City tökéletes mentális állapotban vág neki a szerdai manchesteri derbinek a hétvégi West Bromwich Albion ellen aratott gyõzelmükkel.


Minden színteret figyelembe véve sorozatban három vereséget szenvedett el a City, mielõtt a hétvégén Mario Balotelli hathatós közremûködésével 2-0 arányban legyõzték a West Bromot idegenben.

 

A gyõzelemmel a Kékek visszazárkózhattak öt pontra a listavezetõ Chelsea mögé, és akár a második helyre is felléphetne Roberto Mancini legénysége a hét közepén, ha legyõzi a városi rivális Unitedet hazai pályán.

 

Touré kemény összecsapásra számít az Eastlandsen szerdán este, de hiszi, hogy a City önbizalomtól telve várhatja a találkozót.

 

 

"Nagyon fontos volt, hogy legyõzzük a West Bromot, mert úgy nagyon nehéz lett volna fenntartani az esélyeinket az élbolyban maradáshoz, ha sorozatban három vereséget szenvedünk el" - mondta az elefántcsontparti védõ klubja hivatalos honlapjának.

 

"A gyõzelem mindenkit felvidított, és mentálisan nagyon jó állapotban várjuk a szerdai rangadót."

 

"Megérdemeltük a gyõzelmet, hiszen nagyon jól kezdtük a mérkõzést, és végig mi uraltuk a játékot. Ezek mellett a gólokat is a legjobbkor tudtuk megszerezni."

 

"Nagyon jó hétvégét zártunk, mivel a körülöttünk lévõ csapatok pontokat hullajtottak, azonban a szezon még nagyon hosszú, és most már a következõ feladatunkra kell koncentrálnunk."

 

"Ez a derbi kõkemény mérkõzés lesz számunkra, hiszen nagyon jó csapat ellen kell majd pályára lépnünk, de úgy fogunk pályára lépni, hogy gyõzni akarunk, és élvezni a meccset."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!