Evans óvatos a Newcastlelel kapcsolatban

A Manchester United védõje, Jonny Evans figyelmeztette csapattársait, óvatosan álljanak következõ ellenfelükhöz, a Newcastlehöz, idei szezonban nyújtott gyengébb formájuk ellenére is.


A két csapat úgy ütközik meg egymással az Old Traffordon a Boxing Day keretében rendezett fordulóban, hogy míg a hazaiak vezetik a Premier League tabelláját, addig a vendég Szarkák csak a 15. helyen tanyáznak.

 

Ennek ellenére Evans kijelentette, Demba Ba és Papiss Demba Cissé személyében két életveszélyes támadó áll Alan Pardew rendelkezésére, ráadásul a csapatuknak mindenképpen össze kell szednie magát, ha a következõ szezonban is szeretnének Európa-liga mérkõzést játszani a St. James' Parkban.

 

"Azok a fickók hihetetlen erõsek mindketten. A Newcastle nagyon jól játsza ki a labdákat a szélre, és teszik onnan be a tizenhatoson belülre" - kezdte az észak-ír bekk csapata következõ ellenfelének elemzését.

 

"Rengeteg gólt szereznek így, hiszen Ba és Cissé se hagy egy pillanatnyi nyugtot se a védõknek."

 

"Amikor a labdák szálldosnak befelé a tizenhatos körülrõl, akkor õk a levegõben képesek szinte bárkit megverni, és a jó arányban értékesített ilyen helyzeteik miatt jutottak el tavaly addig, ameddig."

 

Sir Alex Ferguson együttese ebben a szezonban már két alkalommal is legyõzte a Newcastle alakulatát, köztük egyszer 3-0 arányban idegenben.

 

 

Azon a mérkõzésen Evans is feliratkozott a gólszerzõk közé, és hiszi, hogy a Tyne-partján aratott gyõzelmük nagyon sokat lendített idei javuló idegenbeli mérlegükön.

 

"Az elmúlt néhány szezonban, ha olyan csapatok ellen kellett játszanunk idegenben, mint például a Newcastle, akkor általában csak döntetlent értünk el, vagy kikaptunk" - tette hozzá.

 

"Ezúttal nagyon fontos volt akkor gyõznünk ellenük. Nagyon jól felkészültünk belõlük, tudatosan, jól védekezve játszottunk."

 

"A sok góllal, amit szereztünk ellenük, azt mondhatom, hogy az volt a szezonbeli egyik legjobb teljesítményünk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!