Mancini: A United óvatos velünk szemben

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini szerint az örök rivális Manchester United óvatosan áll hozzá az Eastlandsen székelõ városi vetélytárshoz.


A Vörös Ördögök francia védõje, Patrice Evra még korábban azt nyilatkozta, hogy szeretnék megfricskázni a City-t szerdán, amikor a két csapat a City of Manchester Stadiumban találkozik, hogy bizonyítsák, sok beszédnek sok az alja, és a Citynél a sok beszéld mellé kevés tett párosul.

 

A balbekk azt is kiemelte, hogy az Old Traffordon senki nem tart attól, hogy a városi vetélytárs esetleg átvehetné tõlük az ország legjobb csapata címet, és hozzátette, hogy számukra nem lesz akkora jelentõségû ez a mérkõzés, mint a Kékek számára.

 

Nem így gondolkodok a Manchester City menedzsere, Roberto Mancini, aki szerint csapata komoly riválisa a Unitednek mind városon belül, mint pedig országos szinten, és szerinte a Unitednél nagyon óvatosak a rájuk leselkedõ veszélyekkel szemben.

 

 

"Szerintem mostanra már õk is felismerték, hogy erõs együttes vagyunk" - kezdte az olasz menedzser a Sky Sports Newsnak.

 

"Úgy vélem, az eddigi helyzet mostanra teljesen megváltozott."

 

"Mi nagyon tiszteljük a Unitedet, és nagyon tiszteljük Fergie-t is, mert õ a világ egyik legnagyobb edzõje, de tudjuk, hogy mostanra már sokkal jobbak vagyunk, mint korábban."

 

"Biztos vagyok benne, hogy egy jó mérkõzést fogunk egymás ellen játszani." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!