Jones élvezi a nagy meccseket

Phil Jones elmondása szerint a Manchester Unitednél játszók életének fontos eleme az, hogy egy nagy meccs után a következõn is játszanak.


Az angol játékos élvezte, hogy ismét vissztért a hajtásba azok után, hogy a szezon elsõ felében zaklatott idõszakot töltött el sérülése miatt.

Sir Alex Ferguson megdicsérte Jones védekezõ teljesítményét, melyet a West Ham ellen mutatott a szerdai FA-kupa újrajátszáson, a védõ pedig most abban reménykedik, hogy az elkövetkezendõ hetekben a lehetõ legtöbb találkozón pályára lépjen, miközben csapata három fronton is harcolni fog.

"Az ok, amiért a Manchester Unitedhez jössz, mert minden héten nagy meccsen akarsz szerepelni különbözõ sorozatokban" - mondta Jones a Manutd.com-nak. "Ahogy a bajnokik és az FA-kupa meccsek, úgy a Real Madrid ellen is lesz két kemény meccsünk, és ezek mind olyan összecsapások, amiken ha szerephez jutok, azt élvezem."

"Személy szerint jó volt, hogy újabb teljes meccset játszottam [a West Ham ellen] és jó, hogy a védelem belsejében kaptam helyet, ott, ahol mindig is élveztem a játékot."

 


"Nagyon frusztráló volt, hogy sérülés miatt kiestem - rémes betegség vagyok. De erõsnek és fittnek érzem magam és remélem, hogy jó sorozatot tudok futni a szezon maradék részében."

"Nagyszerû, hogy visszatértem egy olyan csapatba, amely jól teszi a dolgát és jól játszik. Jó érzés a bajnoki tabella élén állni és reméljük, a dolgok így maradnak a hétvégén is."

A Vörös Ördögök legközelebb a White Hart Lane-re látogatnak, ahol az igen kiváló formában játszó Tottenham ellen kell pályára lépni. Mindez egy újabb kemény meccset ígér Sir Alex csapata számára, de Jones elmondta, a fontos az, hogy a játékosok saját játékukra koncentráljanak és ne az ellenfelen aggódjanak.

"A Spurs jó ebben a szezonban. Van néhány igen zseniális játékosuk, ezért óvatosnak kell lennünk. Nagy teszt lesz ez bárkinek is, aki Gareth Bale ellen szerepel majd - õ egy remek játékos. Sok egyénileg jó játékossal rendelkeznek, de ha csapatkánt játszunk, remélhetõleg meg tudjuk állítani õket."

"A legfontosabb számunkra az, hogy csak arra koncentráljunk, amit mi akarunk tenni és ahogyan meg fogjuk közelíteni a párharcot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!