Ferguson Jones sokoldalúságát élteti

Sir Alex Ferguson nem gyõzte dicsérni Phil Jones teljesítményét és sokoldalúságát.


Mikor Phil Jones 2011. nyarán a Blackburn Roverstõl átigazolt a Manchester Unitedhez, elsõ szezonjában rögtön remek teljesítményt nyújtott, de 2012. novemberében elszenvedett sérülése lassította a fejlõdésének ütemét.
 
Az a tény, hogy Sir Alex milyen poszton játszatta az angol válogatottat a White Hart Lane-en, egy ilyen fontos bajnoki mérkõzésen, azt mutatja, hogy hisz az egykori Blackburn játékos képességeiben.
 
"Jones brilliáns formában játszott a Tottenham ellen, a szokásostól eltérõ szerepkörében is, ezért kértük õt, hogy játszon még ezen a poszton" - mondta Sir Alex. "Igazán jól megállta a helyét. Bárhol tud játszani, gyors, sokoldalú és remekül olvassa a játékot. Versenyképes, nagyszerû választás a jövõre nézve, így elégedett vagyok a fiúval."
 
Néhány szakértõ szerint Jones hasonló erényeket mutat, mint Jonh Terry Ewood Parki mérkõzései során, de ezzel nem mindenki ért egyet.
 
 
"Nos, úgy vélem, több minden van a tarsalyában, mint Terrynek volt, de Terry hatalmas tapasztalatával központi figurája lett a Chelseanek" - tette hozzá a menedzser. "Nyilvánvalóan õ volt a Chelsea legfontosabb játékosa, de fiatal futballistaként azt hiszem, John lenne az elsõ, aki elismerné, hogy nem tudja könnyen tartani a lépést Jonesszal."
 
"Phil egy nagyon sokoldalú srác, miközben John egy tipikus középhátvéd. Jones mindenhol megállja a helyét."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!