Mancini: Szurkolok a United BL-sikeréért

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini városi riválisuk sikeres Bajnokok Ligája szerepléséért fog szorítani a sorozat folytatódásakor, saját bajnoki esélyeik megnövekedése érdekében.


Mancini, akinek csapata a mai Liverpool elleni rangadójukat megelõzõen 10 pontos hátrányból követi a Vörös Ördögöket, abban reménykedik, hogy Sir Alex Ferguson legénysége egészen a döntõig menetel a legrangosabb európai kupasorozatban, így a tavasszal egyik szemüket leveszik majd a Premier League trófeájáról.

 

Ráadásul a trükkös olasz menedzser talán még többre is hajlandó lenne az õsi ellenfél sikerének érdekében, amikor a regnáló spanyol bajnokkal csapnak össze a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében.

 

 

"Természetesen a Manchester Unitednek fogok szurkolni, amikor a Real Madrid ellen játszanak" - kezdte Mancini.

 

"Még akár egy kis vörös-fehér zászlót is hajlandó leszek szorongatni, amikor õket nézem."

 

"Amikor mi játszottunk a Real Madrid ellen, az nagyon sokat kivett belõlünk, és szerintem a United is nehézségekbe fog ütközni, mert a Barcelona mellett a Real Madrid jelenleg a világ két legjobb csapata."

 

"Hiszem, hogy a Unitednek február-márciusban nehezebb dolga lesz, és pont ez az az idõszak, amikor a bajnoki cím sorsa akár el is dõlhet."

 

A Uniteddel szembeni hátrányuk ellenére Mancini magabiztos azt illetõen, hogy legénysége képes lesz lefaragni ellenfelük elõnyét, kezdve a Liverpool mai legyõzésével.

 

"Amikor még 14 mérkõzésed van hátra a szezonból, akkor még mindig van esélyed, hiszen hosszú még a szezon, és bármi megtörténhet" - tette hozzá.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!