Jones izgatott elsõ ázsiai túrája miatt

Phil Jones alig tudja kivárni, hogy saját szemével gyõzõdjön meg arról, mennyire imádják a Unitedet Ázsiában azok után, hogy sok történetet hallott már errõl csapattársaitól.


A klub hétfõn jelentette be, hogy nyáron a Vörös Ördögök Hong Kongba látogatnak, ahol a Kitchee FC-vel mérik össze erejüket július 29-én. Jones már megtapasztalta, milyen az élet az amerikai túrán, de nagyon izgatott, hogy lássa, mennyire szurkolnak a csapatnak a Távol-Keleten.

"Amiket Rio mesélt, abból azt szûrtem le, mennyire hatalmas szurkolói bázis van ott, ez pedig nagyon izgalmassá teszi számunkra, hogy odamenjünk és megtapasztaljuk mindezt, a rajongók pedig találkozzanak velünk" - mondta Jones a Manutd.com-nak. "Nagyon fontos, hogy valamit visszaadjunk ezeknek a szurkolóknak és megmutassuk támogatásunkat feléjük."

 


"Mikor elsõ ízben találkoztam a csapattal [2011-ben], az határozottan felnyitotta a szemem, mennyire nagy is a United, mint klub. Tudtam már elõtte is, hogy hatalmas klub, de nem tudtam, mekkora óriási a szurkolótábora. Ott álltak sorban az emberek a hotel elõtt, hogy lássanak minket egy pillanatra. Kicsit groteszk volt ez, de nagyszerû élmény."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!