Kompany: Van Persievel megütötték a jackpotot

Vincent Kompany, a Manchester City csapatkapitánya elárulta, nem fog senkit se hibáztatni, amiért nem sikerült leigazolniuk Robin van Persie-t, ha a Manchester Citynek sikerül megvédenie bajnoki címét a Premier Leagueben.


A Kékek belga védõje szerint a Manchester United "megütötte a jackpotot" Robin van Persie Arsenaltól való leigazolásával a nyáron, a holland támadó 22 góljának pedig nagyban köszönhetõen kilenc pontos elõnyre tettek szert a Vörös Ördögök városi riválisukkal szemben, úgy, hogy ma még vár rájuk egy Everton elleni bajnoki.

 

Azonban Kompany harc nélkül nem adja fel a bajnoki címet, és a szezon vége felé közelítve szeretnének nyomást helyezni a Unitedre.

 

 

"Semmi nem számít azt kivéve, hogy ki lesz az elsõ" - kezdte az egykori hamburgi játékos.

 

"Ez alatt a te csapatod is csak azok közé a topcsapatok közé tartozik, akik elbuktak."

 

"Nem adjuk fel a küzdelmet, de a realitás az, hogy a Manchester United személyében egy nagyon nagyon jó csapattal állunk szemben."

 

"A United megütötte a jackpotot Van Persievel. De Van Persie esetében nincs helye annak a gondolatnak, hogy 'Mi lenne ha'. Nem ülök le, és gondolkozom azon, 'Mi lett volna, ha helyette Lionel Messit igazoljuk le'."

 

"Az õ leigazolása egyértelmû hatással volt rájuk, de hogy azt mondjuk, õ az oka, amiért nem tudjuk megvédeni a bajnoki címünket - ha végül így lesz - egyáltalán nem lenne korrekt. Továbbra is hiszem, hogy képesek leszünk erre, de ha végül mégse, akkor is számos egyéb oka lesz, mint az, hogy amíg nekünk nem sikerült leigazolnunk egy játékost, addig másnak igen."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!