Jones játéka erõsen kérdéses a Real ellen

Phil Jones sérülés miatt a legnagyobb kérdõjelnek tûnik Sir Alex Ferguson számára, miután a Manchester United menedzsere már a Real Madrid elleni csapatán gondolkodik.


Jones vasárnap délután védekezõ középpályás pozícióban kezdett az Everton ellen, és segítségével szinte sikerült teljesen lenullázni legnagyobb erõsségüket, Marouane Fellaini-t - aki egyébként a Stolverkosok talizmánja volt a legutóbbi két, United elleni mérkõzésük (4-4, 1-0) alkalmával. De a sokoldalú fiatal játékos sokat volt harcban, és az egyik ilyen összecsapásának következményeként már bicegve hagyta el a pályát a félidõben, majd a második játékrész kezdete után nem sokkal le kellett cserélni.

 

"Rúgást kapott a vádlijára, úgyhogy figyelemmel kell tartanunk, hogy milyen állapotban lesz" - kezdte Sir Alex a MUTV-nek.

 

Jones helyére az 56. percben Michael Carrick állt be, aki jól megérdemelt pihenõjét töltötte azt követõen, hogy szinte az egész szezont végig játszotta eddig kezdõként. Mint utóbb kiderült, a Vörös Ördögök második cseréje is kikényszerített volt, ugyanis a középhátvéd, Jonny Evans helyére Chris Smallingnak kellett beállni, szûk tíz perccel a hárma sípszót megelõzõen.

 

 

"Evans egy kicsit begörcsölt" - tette hozzá a skót menedzser.

 

"Szerintem csak a háta mögött lévõ kevés mérkõzés okozta. A hét közben is csak negyvenöt percig játszott az észak-ír válogatottban. Ezért pedig Máltára kellett utaznia. Majd meglátjuk, hogy holnap hogy lesz."

 

A 71 éves edzõlegenda elárulta, hogy már nagyon várja a Real Madrid elleni összecsapásukat, és az újabb lehetõséget, hogy szembe nézhessen José Mourinhoval, aki egyébként a helyszínen nézte meg a United mai bajnokiját.

 

"Röviden beszélgettem Joseval a mérkõzés elõtt, jó formában volt. Mindketten már nagyon várjuk a szerdai mérkõzést. Fantasztikus lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!