Jones és Evans lökést adhat a Unitednek

Phil Jones és Jonny Evans részt vettek a kedd reggeli edzésen a Manchester United Bajnokok Ligája második fordulójának Real Madrid elleni elsõ mérkõzése elõtti napon.


A duó pályán volt az Everton elleni 2-0-ra végzõdõ vasárnapi mérkõzésen, de Fergusonnak idõ elõtt le kellett õket cserélni, mivel Jones rúgást kapott a lábára, míg Evans egy kisebb görcs miatt hagyta el a pályát.

 

Ferguson ezek után azt nyilatkozta, hogy le kell ellenõrizni a sérüléseket, de valószínû, hogy a Real Madrid elleni mérkõzés elõtti edzésen már részt vehet a két játékos.

 

Paul Scholes és Ashley Young is teljes részt vállalt abban, hogy a Manchester United a jelenlegi helyzetében legyen, s bár sérültek voltak, õk is részt vettek a reggeli edzésen.

 

 

Xabi Alonso is edzett a mérkõzést megelõzõ kedd reggelén, így várhatóan ott lesz a United ellen készülõ madridi keretben.

 

Alonso kisebb medenceproblémával küszködött, ami távol tartotta õt a Spanyolország és Uruguay közötti zajló barátságos mérkõzéstõl és a Sevilla elleni meccstõl is, sõt a hétfõi edzésen sem kockázatták részvételét, a Marca mégis úgy tudja, játszani fog sérülési ellenére.


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!