Jones: Gyõzhettünk volna

Phil Jones szerint a United játékosai kissé csalódottan vonultak az öltözõbe a Bernabeuban szerzett döntetlen eredményt követõen.


Jones egyike volt a Vörös Ördögök játékosainak, akik a Bajnokok Ligája versenysorozatának ebben a szakaszában, a legmagasabb rendû futballt produkálták. Danny Welbeck 20. percben lõtt nyitó találatára 10 perccel késõbb Cristiano Ronaldo reagált, ezzel beállítva az 1-1-es döntetlen eredményt. És míg David De Gea több kapott góltól is megvédte csapatát, a United legénysége számos esélyt is kihagyott a gyõzelem megszerzésére.

 

"Egy kicsit csalódottan vonultunk az öltözõbe, mert úgy éreztük, hogy benne volt a játékunkba több gól is. Meg volt az esélyünk a gyõzelemre és egy kis szerencsével akár gyõzhettünk is volna" - mondta Jones a PA Sportnak.

 

"A nyitó találat nagy erõt adott nekünk, bár Ronaldo hamar kiegyenlített, de rendkívül fontos volt, hogy mi szereztük az elsõ gólt. A szünetben úgy éreztük, hogy meg tudjuk nyerni a meccset és sokkal bátrabban támadtunk a második félidõben. Robbinnak volt pár remek helyzete és egy kis szerencsével 3-1 is lehetett volna az eredmény."

 

"Remek összhangban sikerült kivédekeznünk a Real támadásait. Nincs más dolgunk, mint megismételni ezt az Old Traffordon és kihasználva a helyzeteket megszerezni a gyõzelmet."

 

 

Jones elárulta, hogy már egy pár napja tudta, hogy játszani fog a találkozón, ezért a mérkõzés elõtt részletesen tanulmányozta Ronaldo mozgását a pályán.

 

"Sir Alex arra utasított, ha Ronaldo befut, tapadjak rá, ne hagyjam érvényesülni. Bár egy-két alkalommal sikerült megszöknie elõlem, de úgy érzem, összességében sikerült megoldani a feladatom."

 

"Nyilván Cristiano jelentette a fõ veszélyt, de a Madridban vannak rajta kívül is remek játékosok és nagyon keményen kellett harcolnunk, hogy mindenkit szemmel tartsunk. Ez nagyon összehangolt munkát igényelt a védelemtõl, de azt hiszem sikerült ezt jól megoldanunk."

 

"A Madrid egy nagyszerû csapat, és igazán jól játszottak, de nem jutottak túl sok lehetõséghez, mi pedig nem tudtunk élni a helyzeteinkkel. Egyszerûen nem volt szerencsénk, lehet egy másik napon minden lövésünk betalált volna. Összességében mégis úgy gondolom, a két csapat teljesítményének függvényében a döntetlen egy igazságos eredmény."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!