Friss hírek Jonesról

Sir Alex Ferguson kizártnak tartja, hogy Phil Jones hétvégén pályára lépjen a QPR ellen, ám van esély arra (ha nem is sok), hogy a Real Madrid elleni visszavágóra felépülhet.


Az angol válogatott játékos a Reading elleni, 2-1-re végzõdõ találkozó elsõ félidejében sántikált le a pályáról egy boka sérülés miatt, megkérdõjelezhetõ volt, hogy a Real Madrid elleni visszavágóra felépülhet.

A menedzser mai sajtótájékoztatóján óvatos optimizmussal beszélt Jones - aki ma ünnepli 21. születésnapját - állapotáról, de azt is közölte, csapata többi tagja készen áll Harry Redknapp gárdája ellen.

"Phil Jones egyike, akiért aggódunk a Real Madrid elleni mérkõzés tükrében" - mondta Sir Alex a riportereknek. "Keményen dolgozunk ezen és azt mondhatom, kevés esély azért van - de nem több."

 


 

"Phil ügyetlenül csúszott be, összekuszálódtak a lábai, ezért szenvedett sérülést. Megvan a bátorsága és hajlandósága a szerelésekhez. Bryan Robson ugyanilyen volt. Bryan nem látta a veszélyt, ahogyan Phil sem. Nem akarom elvenni tõle ezt."

"Hihetetlen munkát végzett Madridban. Nem érdekli, ki ellen játszik, senkitõl sem fél. Várnunk kell arra, hogy a második mérkõzésre felépül-e. Két hét van addig, ami során bármi megtörténhet."

 

"Ha megnézzük a becsúszásait, azok fiatal játékosra jellemzõek. Talán túl bátor. A becsúszásnak sérülés lett a vége. Csekély az esélye, ez minden. Rajta kívül azonban mindenki más bevethetõ a QPR ellen."

"Van egy kis gondunk abból a szempontból, milyen csapatot küldjünk pályára, de ez olyan probléma, amit mindig is akar az ember. A QPR a túlélésért harcol, tudjuk, hogy nem lesz könnyû a meccs. Meg kell gyõzõdnünk arról, hogy megfelelõen tesszük a dolgunkat - erre van szükségünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!