Ferguson kizárja Rooney válogatott szereplését

Sir Alex Ferguson figyelmeztette az angol válgatott szövetségi-kapitányát, Fabio Capellot, hogy ne hívja be Wayne Rooney-t a Franciaország ellen készülõ keretébe.


Capello szombat este fogja megnevezni a Wembleyben rendezendõ barátságos mérkõzésre készülõ keretét, amellyel kapcsolatban biztos, hogy problémái lesznek a hadrafogható csatárok megnevezésével, miután számos játékosa sérüléssel bajlódik.

 

Wayne Rooney, aki az utóbbi idõkben a Háromoroszlánosok támadóalakzatának gyújtópontja volt, pocsék formája miatt az egész idei szezonban csak szenvedett, amelyben biztos nem segítette az sem, hogy az elmúlt hét hónapban folyamatosan bokaproblémák gyötörték.

 

A 25 éves csatár a mai napon repül vissza Amerikából, ahova a Manchester United edzõi stábjának gyámkodásával ment, hogy a brit média figyelmétõl távol visszanyerhesse megfelelõ erõnléti állapotát, amely azt maga után vonta, hogy az angol válogatott olasz mestere elgondolkodott a behívásán.

 

Nincs irigylésre méltó helyzetben Fabio Capello, ugyanis sérülés miatt biztosan nem számíthat Jermain Defoe, Darren Bent és Bobby Zamora szolgálataira, most pedig úgy néz ki, hogy Wayne Rooney klubcsapata, pontosabban Sir Alex Ferguson készül neki keresztbe tenni azzal, hogy nem engedi játékosát a válogatottban játszani, amíg nincs megfelelõ állapotban.

 

 

"Csak akkor lesz bevethetõ, ha teljesen egészséges - most pedig nem az" - mondta Sir Alex Ferguson a Daily Star-nak. 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!