Nani és Jones se bevethetõ

A Manchester United kénytelen lesz Luis Nani és Phil Jones nélkül fogadni az Old Traffordon a menedzser nélküli Readinget, amikor szombat bajnoki mérkõzésen újra összecsapnak.


Sir Alex Ferguson megerõsítette, hogy a páros biztosan kihagyja majd a mérkõzést, de néhány pozitív információt is elhintett, ugyanis jelenlegi ismeretei szerint Jonesnak a jövõ héten már edzésbe "kell" állnia, míg a Chelsea elleni FA-kupa mérkõzésen combizom sérülést szenvedõ Nani állapota a várthoz képest nem annyira súlyos.

 

"Nanit le kellett cserélni a Chelsea ellen, de nincs olyan nagy baj, és csak néhány hétig leszünk kénytelenek nélkülözni" - kezdte a skót menedzser a Carringtonban tartott sajtótájékoztatóján.

 

"Azt hittük, hogy egy újabb súlyos combizom sérüléssel állunk szemben, de szerencsére nem annyira súlyos a dolog. Remélhetõleg a Sunderland ellen már bevethetõ állapotban lesz."

 

"Phil Jones még nem térhetett vissza. A héten minden egészséges játékosunk nagyon jól teljesített az edzéseken, és remélhetõleg holnap is minden rendben lesz. Jonesnak a jövõ héten már edzésbe kell állnia."

 

 

A Királyiakkal való hétvégi találkozás lehetõséget nyújt a Manchester United számára, hogy megõrizzék, vagy akár növeljék is jelenlegi 12 pontos elõnyüket a bajnokság élén a jelenleg menedzser nélküli csapat ellen. Mindazonáltal Sir Alex semmit sem vesz biztosra - de elárulta, hogy Brian McDermott kirúgása mélyen érintette.

 

"A Reading az életéért küzd a tabella legalján, hozzánk pedig menedzser nélkül kell látogatniuk. Van néhány olyan dolog, amelyet nehezen lehet csak megérteni, a futball pedig tele van ilyenekkel. Brian McDermott kirúgása minimum furcsa a szezonnak ezen szakaszában" - tette hozzá.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!