De Gea sokáig maradna a Unitednél

David de Gea ismét elmondta, hosszú ideig akar maradni a Manchester Unitednél.


A 22 éves kapus második szezonját tölti a Vörös Ördögöknél azok után, hogy az Atletico Madridtól Manchesterbe igazolt, és nagy érdemei vannak abban, hogy a klub könyörtelenül hajt a bajnoki cím felé.

Egyes hírek szerint felvetõdött a neve a Barcelonánál, ahol a nyáron pótolnák Victor Valdest, azonban a spanyol kapusnak nem áll szándékában elhagyni jelenlegi klubját.

"Tudom, hogy beszéltek és írtak dolgokat, de élõ szerzõdésem van és jól érzem magam Manchesterben" - mondta a spanyol kapus a The Sunnak.

"De nem csak az én nevem jelent meg. A Barcánál egyelõre Valdes a kapus, az én városom pedig Madrid, ahová egyszer szeretnék visszatérni. De most azt remélem, sokáig maradok Manchesterben és rengeteg trófeát nyerünk."

De Gea Sir Alex Ferguson azon képességéit is dicsérte, amivel képes kezelni játékosait és amivel neki is segített akkoriban, amikor kritikákkal találta szembe magát.

"Sir Alex több, mint egy menedzser. Õ kontrollál mindent a csapatban. Aki csak a klubhoz jön, annak õ az apja is lesz. Ezért õ a legjobb."

"Egy labdarúgónak jó és rossz szavakhoz is hozzá kell szokni. Olykor olyan dolgokat mondanak, aminek nem sok értelme van, de a munkád része az, hogy tudd, hogyan kell ezekkel együtt élni. A legjobb az, hogy tudod, ki vagy."

 


De Gea arról is beszélt, hogy szerinte a United bejutott volna a Bajnokok Ligája negyeddöntõibe, ha Nanit a Real Madrid elleni visszavágón nem állította volna ki a játékvezetõ olyan ellentmondásos módon.

"Sir Alex rengeteg karakterrel bír és akkor, azon a napon nagyon dühös volt, de mélyen legbelül büszke volt csapatára."

"Jobbak voltunk a Madridnál és megérdemeltük volna a továbbjutást, de bizonyos helyzetek miatt - tisztességtelen döntések - kiestünk."

"A labdarúgás ilyen és az ilyen típusú játék részletei hagytak téged kiesni. Nani kiállítása hatással volt a meccsre és a párharcra is. A piros lap nélkül a Manchester United ott lenne a negyeddöntõben."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!