De Gea: Sir Alex atyáskodó

A 22 éves kapus elmondta, hogy a skót menedzser "nagyon atyáskodó" a játékosok felé, továbbá bevallja, hogy különösebben nem foglalkozik a médiából rázúduló kritikákkal.


A Manchester United kapusa, David de Gea elmondta, hogy Sir Alex Fergusonra apjaként tekint az Old Traffordon.
 
A 22 éves hálóõr, aki az Atletico Madridtól érkezett 2011. júniusában, teljesítménye után rengeteg kritikával illették ebben a szezonban, de a Vörös Ördögök menedzsere kiállt a spanyol játékosa mellett a médiában.
 
Arra a kérdésre, hogyan hasonlítaná össze Sir Alexet Spanyolország szövetségi-kapitányával, Vicente de Bosque-val, erre De Gea a következõket  válaszolta az AS-nek: "Mindketten nagyszerû edzõk és mindegyiküknek megvan a saját dolga, de mindketten nagyon atyáskodóak."
 
"Azt hiszem, hogy Ferguson egy kicsit jobban, õ olyan, mint egy apa, különösen fiatal játékosok számára."
 
 
De Gea bevallja, értetlenül áll a kritikák elõtt, amikkel nap, mint nap szembe kell néznie, de ragaszkodik ahhoz, hogy boldog és továbbra is az Old Traffordon marad.
 
"Az igazság az, hogy rengeteg kritikát kapok, a legtöbbnek nincs értelme, így különösebben nem is foglalkozok velük, inkább arra figyelek, hogy edzésben maradjak és folyamatosan játszhassak" - tette hozzá a fiatal kapus.
 
"Még 3 év van a szerzõdésembõl, és az az igazság, hogy nagyon boldog vagyok itt, ez egy nagyszerû klub, és örülök, hogy a része lehetek."
 


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!