De Gea: Fejezzük be a munkát!

David de Gea jellemzõen csendes és nyugodt, miközben a Manchester Uniteddel a hétfõ esti, rendkívül fontos városi derbire készül.


Egy gyõzelem a regnáló bajnok Manchester City felett azt jelentené, hogy 18 pontra lépne el városi riválisától a Manchester United úgy, hogy már csak hét találkozó lenne hátra.

De Gea - aki másokhoz hasonlóan jelentõs szerepet játszott abban, hogy a Vörös Ördögök legutóbbi hat bajnokijuk során gólt sem kaptak - eltökélten áll az elé, hogy elsõ gyõztes érmét zsebelje be a szezon végén csapatával.

"Szeretném megnyerni a bajnoki címet, mint mindenki más. Nagyon koncentrálunk arra, hogy három pontot zsebeljünk be minden meccsen, mert ez vezet el minket a célunkig. Nagyra értékeljük, hogy hol állunk jelenleg a bajnokságban és be akarjuk fejezni" - mondta a 23 éves hálóõr az Inside Unitednek.

 


De Gea idén 35 alkalommal lépett pályára, ám ennek ellenére egészségesnek, frissnek érzi magát, valamint boldognak, hogy a végjátékra ilyen formába került.

"Jól érzem magam, jó formában vagyok és nyugodt vagyok a pályán. Sok meccset játszottam, de sok pihenõt kapok otthon és figyelek arra is, miket eszem - fontos, hogy vigyázzak magamra."

"Sokkal magabiztosabb vagyok és úgy érzem, kiegyensúlyozottan teljesítek, mert hosszabb távon is a csapatban voltam. De a kemény edzések és a jó lelki beállítottság meghozta a jutalmat."

"Minden, amit beleadsz, az elõjön. Ez látható most - nagyon boldog vagyok azzal, ahogyan játszom."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!