Mancini: A United csak második lenne, ha...

Roberto Mancini szerint a Manchester United dominanciája semmibe veszett volna, ha tavaly nyáron sikerült volna megszereznie azon játékosokat, akiket akart.


Sir Alex Ferguson csapata ma este fogadja városi riválisát és az olasz menedzser elmondta, közel volt ahhoz, hogy megszerezzen olyan játékosokkal, akikkel most biztosan nem 15 pontos hátrányban állnának a második helyen.

Mindez eléggé dicsekvésnek tûnt Mancinitõl, aki ráadásul azt is hozzátette, az igazolások révén a Real Madrid vagy a Borussia Dortmund kettõs közül egyiket mindenképp megelõzték volna a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei során.

"Valószínûleg az élen állnánk...és valószínûleg a BL negyeddöntõjében is ott lennénk" - mondta riportereknek Mancini.

"Esélyünk volt 3-4 játékos leigazolására is, akikkel javulhattunk volna."

 


Már csak nyolc mérkõzés van az angol bajnokságból és ha ma a City gyõzne az Old Traffordon, akkor sem lenne sokkal nagyobb esélye megvédeni drámai körülmények között megszerzett tavalyi címét.

Mancini egyik nyári célpontja az Arsenal korábbi kapitánya, Robin van Persie lehetett, kinek a szezon elsõ felében mutatott remek formája nagyban hozzájárult a Manchester United elõnyéhez. Sir Alex Ferguson a minap ismét elmondta, a holland támadó soha nem is akart a manchesteri Kékekhez igazolni. 

 


Givemefootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!