Jones: Folytatjuk a harcot

Phil Jones nem tudta elrejteni csalódottságát a hétfõi manchesteri derbit követõen, de a védõ szerint a Vörös Ördögök gyõzelemre születtek és a Premier League cím továbbra is a United kezében van.


A bajnokságban Sir Alex fiaira ismét két idegenbeli mérkõzés vár, elõbb Stoke City, majd a West Ham otthonába látogatnak, de Jones egyértelmû üzenetet küldött ellenfeleik számára: "Nem hullajthatunk több pontot. Keményen fogunk edzeni, megnyerjük a hátralévõ meccseket és minden rendben lesz."

 

"A legkevésbé sem tetszett ez az eredmény. Nem így terveztük, eléggé rossz hangulat volt az öltözõben a meccs után" - mondta Jones az MUTV-nek.

 

"De még mindig jelentõs elõnyünk van, remek helyzetben vagyunk, és nem engedjük meg a továbbiakban, hogy ez negatív irányba változzon. A címért folyó küzdelem még nem ért véget, és ezek a srácok megérdemlik a bizalmat. Eddigi teljesítményünk igazol bennünket, elszántak vagyunk, és vasárnap újból felvesszük a harcot, megyünk és megszerezzük a három pontot, és ugyan olyan elszántsággal küzdünk az utolsó meccsig, hogy a végén visszaszerezzük a bajnoki címet."

 

A második félidõben Robin van Persie beívelt szabadrúgását Jones próbálta kapura fejelni, de végül a labda Vincent Kompany hátáról pattant a kapuba. Ezzel a találattal egyenlített a United, melyet James Milner gólja elõzött meg, de végül Sergio Agüero kései találatával a City nyerte 2-1-re a derbit.

 

 

Arra a kérdésre, hogy magáénak érzi-e az egyenlítõ találatot Jones, a következõt válaszolta: "Hogy õszinte legyek ez teljesen lényegtelen a számomra. Nekem nem az számít, hogy az enyém legyen a gól, az a lényeg hogy a Unitednek ítéljék, az ugyan olyan öröm a számomra."

 

Mindazonáltal a védõ hétfõ esti munkáját nagyban jellemezte, hogy igyekezett az ellenfél térfelén tartani a labdát, még az utolsó percekben is hitte, hogy képesek visszahozni a meccset.

 

"Csak azt tettem, amit a társaimmal mindig is teszünk. Soha nem adjuk fel a harcot. Ebben a szezonban már volt néhány példa arra, hogy képesek vagyunk hátrányból is gyõzni. Azt hiszem jól reagáltunk a City elsõ góljára. Keményen harcoltunk a gyõzelemért, de a végig kiegyenlített küzdelemben nekik sikerült egy késõi góllal eldönteni a meccset. Mindkét csapat nagyon nyitott, támadó játékot produkált. Voltak remek helyzeteink, de sajnos most nem nekünk kedvezett a szerencse."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!