Mancini: A United jobban akarta

A Manchester City menedzsere, Roberto Mancini elismerte, a Manchester United sokkal jobb hozzáállást mutatott a bajnokság megnyerésére, miután tavaly lecsúsztak az aranyéremrõl.


Azt követõen, hogy 2012-ben a Manchester City elorozta elõlük az elsõ helyet, az idei szezonban messze a Manchester United volt a legkonstansabb formát mutató csapat, amelynek eredményeként ha ma este legyõzik az Aston Villát, akkor akár bajnokok is lehetnek hétfõn.

 

A City ugyanis immáron 13 pontos hátrányba került vasárnap, miután 3-1-es vereséget szenvedtek el a Tottenham Hotspurtõl, a Kékek menedzser pedig elismerte, lehetséges, hogy nem voltak ugyanannyira sikerre éhesek, mint a United.

 

"Igen, a Unitednek jobb volt a hozzáállása, mert tavaly elveszítették a bajnok címet" - kezdte Mancini.

 

 

"Az ok arra, hogy miért ekkora a különbség? Valószínûleg az, hogy jobb volt a hozzáállásuk, jobban akarták."

 

"Jól kezdték a szezont, és gyõzni akartak a tavalyi év után. Rengeteg oka van, hogy miért maradtunk alul, de mégegyszer megismétlem, megérdemelten fognak nyerni."

 

"Nem jobb csapat, de megérdemlik hogy bajnokok legyenek, mert olyan mérkõzéseken veszítettünk pontokat, ahol valószínûleg nem érdemeltünk vereséget."

 

"Ezzel szemben a United sorozatban több góllal nyerte egymás után a mérkõzéseket, ezért megérdemlik a bajnoki címet."

 

"Vettek néhány játékost a nyár folyamán, és rengeteg gólt szereztek. Sokat is kaptak, de még többet rúgtak. Ez nagyon fontos."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!