Kulcsemberek:David De Gea

Ha az év játékosának olyan játékost választanak, aki a legtöbb meccsen befolyásoló tényezõnek bizonyult, akkor David de Gea igen komoly jelöltnek számít.


Mint tudjuk, a média nagyon ingatag üzletág, így nem meglepõ, hogy azok, akik egykor megkérdõjelezték a United tehetséges kapusának képességeit, azok egymást taposva rohantak dicsérni õt a Bernabeuban mutatott teljesítménye után. De az igazat megvallva, a Madridból érkezett srác egész szezonban kiemelkedõ volt és úgy néz ki, a 22 éves kapus hosszú és elõkelõ uralkodásra hivatott az Old Traffordon.

Igen, a fürkészés mindig nagyon erõs, pláne egy ekkora klubnál, de hatalmas bátorsággal és bájjal kezelte a nyomást, mint ahogy a matador teszi egy dühöngõ bikával.

"Minden kritika kialszik - és ez a nagy dolog" - mondta Eric Steele a hálóõrrõl.

Egy kultikus hõs a szurkolók körében, aki három hónapban is a legjobb lett a hivatalos oldal szavazásai alapján - ezt a bravúrt senki más nem érte el ebben a szezonban.

 


Pezsgõ pillanat: A Bernabeuban mutatott virtuóz produkció során két különbözõ védést mutatott be Fabio Coentraóval szemben - elõször ujjheggyel, majd "teleszkópos" lábbal - megmutatva a világnak, mire is képes õ a legmagasabb szinten, tapsot kapva minden irányból.

Három szóval leírva, milyen volt David szezonja? "Nyomás? Milyen nyomás?"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!