Jones elsõ bajnoki öröme

Phil Jones nehezen öntötte szavakba, milyen érzés is volt számára vasárnap pályafutása elsõ bajnoki címének elhódítása.


A védõ egyike volt azon játékosoknak, akik egy igazán emlékezetes napon elõször ízlelhették meg a bajnoki cím megszerzésének édes ízét, ugyanis ez alkalommal intett búcsút az Old Traffordnak a klub történelmének legnagyobb menedzsere, Sir Alex Ferguson is. Jones reményei szerint a tegnapi pedig csak az elsõ volt azon sok érem közül, amely még nyakába kerül az elõtte álló évek során.

 

"Hihetetlen érzés megnyerni a bajnokságot. Nem tudom szavakba összefoglalni mit jelent ez számomra, a családomnak és a barátaimnak. Ez egy leírhatatlan érzés, és egy felejthetetlen nap" - kezdte az egykori Blackburn nevelés.

 

"Éppen hogy csak visszaszereztük a trófeát, máris többet akarunk nyerni. Remélhetõleg ez csak egy lesz az elõttünk álló sok siker közül, és biztos vagyok, hogy az új menedzserünk érkezésével sem torpanunk meg, és fantasztikus munkát fog végezni."

 

 

A Manchesterbe igazolása óta az angol válogatottságig is eljutó sokoldalú tehetség a Vörös Ördögök távozó menedzserérõl is megemlékezett.

 

"Egészen elképesztõ menedzser volt az eltelt évek során. Csakis hálás lehetek neki, hogy a kezei alatt játszhattam és bajnoki címet nyerhettem; amely számára az utolsó a United menedzsereként" - tette hozzá.

 

"Személy szerint nem tudom neki eléggé megköszönni azt, amit tett értem. A lehetõ legjobbkor játszatott engem, és lenyûgözõ volt velem."

 

"Nincsenek arra szavak, hogy milyen is volt õ igazából, nem csak velem, de minden egyes játékosával, aki a Manchester Unitednél eltöltött idõszaka alatt a kezei alatt játszhatott. A lehetõ legjobbakat kívánom számára a jövõben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!