Átigazolási Center - 2013. május 15-19

David Moyes magával hozná Barkley-t.


2013. május 19.

 

 

Claudio Marchisio: Az olasz Tuttosport napilap információi szerint a Juventus középpályását szeretné az angol rekordbajnok Manchester United megszerezni a nyári átigazolási szezonban.

 

Ross Barkley: A CaughtOffside értesülései szerint David Moyes kész leigazolni az Everton fiatal tehetségét, Ross Barkley-t. AUnited új menedzsere 12 millió fontot sem sajnálna a 19 éves középpályás játék jogáért kifizetni.

 

Kevin Strootman: A Click-Manchester értesülései szerint a Manchester United elsõ nyári igazolása a 23 éves középpályás lehet. A legfrissebb információk szerint a játékosért akár 15 millió fontot is hajlandó lenne fizetni a Manchester United.

 

 

 

 

2013. május 18.

 

 

Ramy Rabia: A Sky Sports arról számolt be, hogy a 19 éves egyiptomi játékos iránt több klub is élénken érdeklõdik, a Premier League-bõl a Chelsea és a Manchester United együttesei is figyelemmel követik a tehetséges védõ pályafutását, aki tagja az U20-as egyiptomi válogatottnak, amely következõ hónapban az U20-as Világbajnokságon fog szerepelni Törökországban.

 

A játékos ügynöke a következõket nyilatkozta: "Számos klub érdeklõdik a fiú iránt, viszont Ramy jelenleg csak az U20-as Világbajnokságra koncentrál." 

 

 

 

2013. május 17.

 

"Nem is tudtam róla, hogy Rooney beadta az átcsoportosítási igényét. Kell ennél nagyobb bizonyíték, hogy nem kerestem meg ezzel kapcsolatban a Manchester Unitedet?"- mondta a francia menedzser a újságíróknak. 

 
Ma reggel a Mirror Football pedig a Newcastle menedzserét idézte:" Szeretnénk a nyáron egy, talán két csatárt is igazolni, de Rooney nem szerepel a terveink között, errõl százszázalékosan biztosíthatom önöket."

 

 

Wayne Rooney: Hetek óta köztudott, hogy Rooney beadta az átigazolási kérelmét a Unitedhez, azóta rengeteg klubbal szóba hozták a játékost. Hírek szerint az Ágyúsok komoly ajánlattal készülnek megszerezni Rooney-t a nyári átigazolási idõszakban. Az egyetlen akadály a csatár igen magas, 250.000 fontos heti bére lehet.

 

A The Daily Mail szerint az angol válogatott támadó iránt Chelsea, Paris St Germain és a Bayern München is érdeklõdik.

 

Nicolas Gaitan: A The Daily Mail értesülései szerint a Manchester Unitednél ismét szóba került az argentin játékos megszerzése. A Vörös Ördögök 25 millió fontot sem sajnálnának kiadni a Benfica középpályásáért.

 

Gareth Bale: A The Daily Mirror arról számolt be, hogy a walesi szélsõ iránt élénken érdeklõdik a Real Madrid és a Manchester United együttese is, viszont a legfrissebb információk szerint a Spurs mindent megtesz annak érdekében, hogy Bale a jövõben is a klubnál maradjon, mindezért hajlandóak lennének egy olyan szerzõdést aláíratni vele, amelyben 170.000 fontot kereshetne hetente.

 

 

 

 

2013. május 16.

 

Piotr Zielinski: A talkSPORT értesülései szerint Manchester United és a Manchester City is harcban áll a fiatal Udinese futballista játékjogáért. A 18 éves játékos 2012-ben érkezett a Serie A-ba, és bemutatkozó szezonjában lenyûgözõ formában játszott. Zielinski szerzõdése 2014. június 30-ig szól az Udinesenél, ezért a klub hajlandó lenne idén megválni a játékostól, minthogy jövõre ingyen engedjék el. A hírek szerint, amint megnyit az átigazolási piac, a két manchesteri klub ádáz harcot fog vívni a fiatal tehetség megszerzéséért.

 

Victor Wanyama: A Celtic középpályásának már csak 1 év van a szerzõdésébõl, és a hírek szerint nyáron távozni fog a Celtictõl. A kenyai válogatott játékos iránt többek között az Arsenal és a Manchester United együttesei is érdeklõdnek.

 

 

2013. május 15. 


Phil Jagielka: A The Sun értesülései szerint a Manchester United új menedzsere a nyári átigazolási szezonban 10 millió fontos ajánlatot készül tenni egykori védõje, az Evertonban futballozó Phil Jagielkáért.

 

 

Thiago Alcantara: A Mundo Deportivo arról számolt be, hogy a 22 éves játékos kevés játéklehetõsége miatt mellõzve érzi magát a Barcelonánál, hiszen olyan játékosokkal kell megközdeni a csapatba kerülésért, mint Xavi, Inista vagy Fabregas. Hírek szerint Thiago Alcantara iránt a Manchester United együttese élénken érdeklõdik, hiszen a szezon végén visszavonuló Paul Scholes utódját látják benne. Az angol rekordbajnok 25 millió fontot is hajlandó lenne kifizetni érte a katalán klubnak.

 

 

Cesc Fabregas: A The Evening Standard értesülései szerint a spanyol játékos visszavágyik a Premier League-be, ezt kihasználva a Manchester United valószínûleg ajánlatot is fog tenni a 26 éves játékosért a nyár folyamán. Fabregas ebben a szezonban kevés játéklehetõséget kapott és a szurkolók is egyre sûrûbben kritizálták teljesítménye miatt.

 

Eliaquim Mangala: Portugál információkra hivatkozva a talkSPORT azt írta, a Manchester United a Borussia Dortmunddal harcol a francia U21-es válogatottban is megfordult védõért, aki jelenleg az FC Porto játékosa és lenyûgözõen szerepelt az idei portugál bajnokságban és az európai kupaporondon is. A hírek szerint a két klub mellett a Bayern München és az AC Milan is érdeklõdik Mangala iránt, akiért körülbelül 17 millió fontot kellene kifizetnie annak, aki meg akarja venni a játékjogát.

 

 

 

 

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!