Átigazolási Center - 2013. május 22-26

A Barca vinné Januzajt.


2013. május 26.

 
Adnan Januzaj: A The Sun írta meg, hogy a Barcelona szemet vetett a Manchester United fiataljára, a 18 éves Adnan Januzajra. A katalánok két éve is meg akarták szerezni a koszovói születésû, de belga állampolgárt, azonban akkor az Anderlechttõl az Old Traffordra költözött Adnan.
 
Wayne Rooney: A Mirror értesülései szerint Wayne Rooney nem kérte hivatalosan Fergusontól áthelyezését a skót trénerrel folytatott legutóbbi beszélgetésük során. Bár a leköszönõ menedzser két alkalommal is megismételte állítását, hogy Rooney ki akar szállni, de a játékos ügynöke ragaszkodik ahhoz, hogy a csatár csak hangot adott aggályainak, mellõzése miatt. Moyes egy interjújában már világossá tette, hogy milyen nagyra értékeli Rooneyt és izgatottan várja, hogy megkezdje a munkát egykori felfedezettjével. Továbbá úgy tûnik, hogy David Gill is elfogadta, hogy csak egy félreértés történt és kijelentette, hogy Rooney marad a Manchester Unitedben.
 
A Daily Mirror információi szerint a Real Madridnál szeretnék újra összehozni a Ronaldo-Rooney párost és ennek érdekében 25 millió fontot is adnának az angol rekordbajnoknak a játékos átigazolása érdekében.
 
Az angol támadót az Arsenal is szívesen vinné, ennek érdekében a legjobban fizetett játékosukká is tennék Rooneyt, aki heti 200 ezer fontot kapna az Ágyúsoktól.

Luka Modric: A The People arról írt, hogy David Moyes kiszemelte magának a Real Madrid középpályását, Modric-ot. A hír szerint Moyes bízik abban, hogy 24 millió font körüli összeg ellenében sikerül leigazolnia a Tottenham egykori sztárját, megelõzve a Chelsea-t, amely szintén érdeklõdik a horvát játékosért.
 
 
 
 
2013. május 23.
 
Andrea Ranocchia: A Tuttosport értesülései szerint az Inter védõjét szemelte ki a Manchester United. A hírek szerint David Moyes új középhátvédet hozna az Old Traffordra, akit Ranocchia személyében talált meg.
 
Ongenda: A Click-Manchester arról számolt be, hogy a Paris St Germain tehetségét top Premier League-csapatok figyelik. A Manchester Uniteden kívül az Arsenal, Chelsea és a Manchester City is élénken érdeklõdik a 17 éves támadó iránt.  
 
Wayne Rooney: A L'Equipe francia lap arról számolt be, hogy a PSG felvette a kapcsolatot Wayne Rooney ügynökével annak érdekében, hogy a nyáron magukhoz csábítsák az angol csatárt. A hírek szerint Rooney-nak évi 15 millió eurós bért biztosítanának, míg a játékjogáért 40 millió fontot fizetnének a Manchester Unitednek.

Javier Hernandez: a mexikói támadót korábban hírbe hozták az Atletico Madriddal, valamint a Real Madriddal is, azonban a legújabb kérõje a Tuttosport információja szerint az olasz bajnok Juventus, mely mindenképp csatárt szeretne igazolni a nyáron. Chicharito árát jelenleg körülbelül 20 millió fontra becsülik.

Thomas Vermaelen: A The Sun arról számolt be, hogy az Arsenal a nyáron nem áll csapatkapitányuk újtába, amennyiben távozni szeretne a klubtól. Nem is kellene sokat fizetni érte, hiszen az Ágyúsok 5 millió font ellenében már elengednék a 27 éves védõt, akiért a Barcelona mellett immár a Manchester United is érdeklõdik.
 
 
 
2013. május 22.
 
Luke Shaw: A The Daily Mirror arról számolt be, hogy a Southampton tehetsége lesz David Moyes elsõ igazolása a Manchester Unitednél. A 17 éves játékos lehet a következõ Theo Walcott, Gareth Bale és Alex Oxlade Chamberlain után, aki A Szentek akadémiájáról kikerülve nagyobb karriert futhat be a Premier League-ben. A Chelsea és az Arsenal is élénken érdeklõdik a játékos iránt, de a hírek szerint Moyes kész lecsapni a fiatal tehetségre.
 
Marouane Fellaini: A Daily Star értesülései szerint a Vörös Ördögök új menedzsere, David Moyes magával hozná egykori belga játékosát, aki az õ irányítása alatt remek formának örvendett az Evetonban.
 
James Rodriguez: A játékos utalt rá, hogy a Manchester United már tett ajánlatot érte. A Porto szélsõje elõzõ nyáron közel volt ahhoz, hogy a Vörös Ördögökhöz igazoljon, ugyanis úgy tûnt, hogy Nani távozik az Old Traffordról, azonban a portugál játékos magas bérkövetelése miatt kútba veszett a terv. Legfrissebb információk szerint Sir Alex Fergusonhoz hasonlóan, David Moyes is szívesen látná csapatában a játékost.
 
Rodriguez a következõket mondta: "Több ajánlat is érkezett más kluboktól, de ha maradok még egy évet a Portóban, akkor is elégedett leszek, mert ez egy gyõztes klub."
 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!