Fellaini: Nem lesz könnyû Moyesszal

Az Everton középpályása, Marouane Fellaini figyelmeztette a Manchester United játékosait, nem lesz könnyû dolguk új menedzserükkel, David Moyesszal.


Moyes elõdje, Sir Alex Ferguson keménységérõl, és az elvárásainak nem megfelelõen teljesítõ játékosok "hajszárítóban" való részesítésérõl híresült el.

 

Fellaini - aki a Goodison Parkban 4 évig játszott Moyes kezei alatt - elmondta, hogy minden olyan United játékost ki kell ábrándítania, aki váltást követõen sokkal nyugodtabb hangulatban reménykedik az Old Trafford környékén.

 

A belga válogatott játékos - akit nem mellesleg erõsen szóba hoztak egy esetleges nyári Manchesterbe igazolással - elsõ kézbõl tapasztalhatta meg, milyen amikor Moyes kiborul, azt követõen, hogy a Stoke City játékosa, Ryan Shawcross lefejeléséért kiállították.

 

"Õ egy remek ember, egy nagyszerû menedzser, de elhihetik, hogy emellett nagyon kemény is. Ha nyerni akarsz valamit, ha jó csapatot akarsz csinálni, néha keménynek kell lenned a játékosaiddal - ilyen a futball" - kezdte Fellaini a Mirrornak.

 

"Félelmetes tud lenni."

 

 

"Emlékszem, amikor eltiltottak a Stoke elleni mérkõzés után, mindenkinek szabadnapot adott - mindenkinek: a játékosoknak, az edzõi stábnak - de nekem az edzõközpontban kellett dolgoznom vele."

 

"Csak õ és én voltunk, így pedig nem volt olyan kellemes szembe kerülni vele az edzõközpontban."

 

"Megértettem, mert tudtam, hogy hibát követtem el, de soha nem könnyû érzés az, ha tudatában vagy annak, hogy cserben hagytad. Eléggé nehéz volt úgy elmenni edzésre, hogy tudtam, a szemébe kell néznem!"

 

"Elég kemény edzést vezényelt nekem... egy mindent felölelõ program volt, futással, lövõ-, és passzgyakorlatokkal, mindennel, és nagyon intenzív volt, amit követõen eléggé csalódott voltam."

 

"Azt mondtam magamban ezt követõen, 'ah, ez elég rossz', de örülök neki, hogy odafigyelt rám, úgyhogy végül mindent megértettem."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!