Átigazolási Center - 2013. május 27-június 2.

Ronaldo vissza szeretne térni az Old Traffordra.


2013. június 2.

 

Cristiano Ronaldo: a Mail on Sunday szerint a Real Madrid 85millió fontra emelte eredeti ajánlatát a Tottenham csillagáért Gareth Bale-ért, mert Cristiano Ronaldo vissza szeretne térni az Old Traffordra. Az egykori Vörös Ördög hiányzott Jose Mourinho utolsó mérkõzésérõl, állítólag hátsérülés miatt, de a sajtó inkább a játékos távozási szándékával magyarázza távollétét. 

 

 

Luis Nani: a Sunday People híre szerint a Monaco kész 20 millió fontot adni a portugál szélsõért, akinek már csak egy év maradt manchesteri szerzõdésébõl. Az újgazdag klub most jutott vissza a francia elsõ osztályba, de már leigzolta Radamel Falcaót és azt a Joao Moutinhót, aki játszott együtt Nanival még a Sporting színeiben.

 

2013. június 1.

 

Guillermo Valera: Edgard Welker, a Penarol alelnöke azt nyilatkozta, hogy a Manchester United ajánlatot tett csapata jobb bekkjéért, a 20 esztendõs Valeráért. Azonban az állítólag 1,2 millió fontos ajánlatot a klub elutasította, de hajlandóak tovább tárgyalni az uruguay-i játékosról, aki a közelmúltban az Old Traffordon is megfordult néhány edzés erejéig. "Ez egy fontos ajánlat, de bonyolult, nem könnyû helyzet" idézte a Daily Express Welkert. Valera az U20-as válogatottal készül a törökországi világbajnokságra.

 


Cesc Fabregas: a Daily Mirror szerint a spanyol középpályás nem felhõtlenül boldog a Barcelona csapatánál és a jövõ héten dönt jövõjérõl. Mint ismeretes, Fabregast szívesen látná a Manchester United és korábbi csapata, az Arsenal is.

Wayne Rooney: egyes hírek szerint a PSG kész akár heti 300 ezer fontos (adók után) fizetést is biztosítani az angol támadónak. Sõt, ha ez sem elég, hajlandóak megadni azt a bért, amit maga a csatár akar. A franciák négy évre szóló szerzõdést ajánlottak fel, miután nagyon szeretnék, ha a következõ szezonban a Rooney-Ibrahimovic párossal rohamozhatnának, hiszen a BL-ben is szeretnének sikert aratni. A párizsi klub 30 millió fontot fizetne a Unitednek Rooney játékjogáért, akit annak ellenére sem szeretné elengedni a manchesteri klub, hogy a csatár távozni akarna. A Vörös Ördögök új menedzsere, David Moyes egyelõre nem tudott tárgyalni Rooney jövõjérõl, ám várhatóan amint válogatott kötelezettségein túl lesz Wayne, erre is sor kerül majd. (express.co.uk)

Robert Lewandowski: Jürgen Klopp, a Borussia Dortmund menedzsere elmondta, nincs semmilyen hivatalos ajánlat a lengyel csatárért, aki marad a sárga-feketéknél. A német Bildnek Klopp elmondta: "Nincs hivatalos ajánlat Robertért a Bayern Münchentõl sem, a játékos pedig elmondta nekem, itt akar játszani a következõ szezonba is. Az elkövetkezendõ napokban véget fogunk vetni a jövõjével kapcsolatos találgatásoknak." Lewandowskit a Chelsea mellett a Manchester United is szeretné megszerezni.
 

 

 

2013. május 30.

Gareth Bale: a Real Madrid kész 60 millió fontot fizetni a Tottenham Hotspurnek a walesi támadóért, ám a királyi gárdának muszáj jobb ajánlatot tennie, ennek pedig az az oka, hogy a Manchester United, a Manchester City, a Chelsea és a PSG is világossá tette, kész 80 millió fontot adni Bale játékjogáért. (mirror.co.uk)

 

Adem Ljajic: a Vörös Ördögök érdeklõdnek a Fiorentina középpályásáért, akit az AC Milan is vinne. Ljajic korábban közel állt ahhoz, hogy a Unitedhez igazoljon, még amikor a Partizan Belgrádnál játszott. A szerb játékos szerzõdése 2014-ben jár le.

 


Nani: a Galatasaray is beszállt a portugál szélsõért folyó harcba, akit az Arsenal is kiszemelt. A 26 éves Nani szerzõdésébõl már csak egy év van hátra és a Milliyet török lap szerint a Galatasaray szívesen megvásárolná a játékjogát.

 

2013. május 29.

 

Javier Hernandez: a Tuttosport információi szerint amennyiben a Juventus nem tudja leigazolni Gonzalo Higuaint, úgy a kívánságlistájuk élére Chicharito kerül, akiért 17 millió fontot sem sajnálnának kifizetni a Unitednek.
 

Cristiano Ronaldo: a Real Madrid elnöke, Florentino Perez mindent elkövet, hogy a portugál csillag ne hagyja el a királyi gárdát, ennek érdekében szeretné õt a világ legjobban fizetett játékosává tenni. "Õ a világ legjobb játékosa és a világ legjobban fizetett játékosává akarom tenni" - mondta az elnök, aki szeretné elkerülni azt, hogy Ronaldo visszatérjen a Manchester Unitedhez, vagy más csapatok lecsapjanak rá, hiszen szóba került már a Chelsea és a PSG igazolásai kapcsán is.

 


Luis Nani: a Daily Star arról számolt be, hogy az Arsenal 15 millió fontot adna a United szélsõjéért, Naniért. A portugál játékos jövõje több okból is kérdéses az Old Traffordon, egyik ilyen ok az, hogy már csak egy év maradt szerzõdésébõl és a hosszabbításról szóló tárgyalások megrekedtek. Minek következtében a Vörös Ördögöknek még a nyáron meg kellene válniuk a játékostól, ha pénzt akarnak látni Nani távozásából.

Tiago Alcantara: a Barcelona fiatal középpályása elmondta, nem akar a Manchester Unitedhez igazolni, annak ellenére sem, hogy David de Gea arról nyilatkozott, örülne a játékos érkezésének. Élvezi a jelenlegi életét és a Barcelonában kíván maradni. (Sky Sports)

 

 

2013. május 28.

 

Luis Nani: a portugál szélsõ vinné az újgazdag Monaco. Az információk szerint az AS Monaco orosz tulajdonosa, Dmitry Rybolovlev szeretné megszerezni a szélsõt. Az orosz jó kapcsolatban van Jorge Mendes játékosügynökkel, aki Nanit is képviseli és a tulajdonos bízik benne, hogy a hamarosan, az Atletico Madridtól érkezõ Radamel Falcao után Mendes újabb játékosát tudja megszerezni. A milliárdos azzal is tisztában van, hogy a portugál szerzõdése hamarosan lejár a Manchester Unitednél. (click-manchester.com)



Kevin Strootman:
A PSV Eindhoven 23 éves középpályását Sir Alex Ferguson is régóta figyelemmel kísérte és David Moyes is elmondta, hogy szívesen megszerezné a hollandot. A Caughtoffside.com szerint az Eindhoven most beleegyezett, hogy 20 millió euróért (17.1m font) átengedje a játékost az angol bajnoknak és már csak a személyi feltételekben kell megállapodniuk. Moyes különösen attól van elragadtatva, hogy Strootman képes az egész pályát bejátszani, azaz egy Xavihoz hasonló csapatmotorként kell az õ jelentõségét felfogni. A középpályás 2011-ben igazolt jelenlegi klubjához az Utrechttõl 4,5 millió euróért, így most nagyot kaszálhat rajta az Eindhoven. 

 

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!