De Gea: Boldog vagyok

David de Gea boldog a Premier League bajnokánál és nem tervezi a távozást.


A 22 éves hálóõr 2011-es érkezése után nehezen illeszkedett be az Old Traffordon, ám ebben a szezonban teljesítményével az év csapatában is helyet kapott.

Azonban pletykák szólnak arról, hogy visszatér szülõhazájába és miután a Barcelona a nyáron várhatóan eladja Victor Valdes-t, õt nevezték meg, mint lehetséges célpontot.

"Boldog vagyok Manchesterben" - mondta a kapus a spanyol U21-es csapat táborában.

"Nagyon jó szezon volt ez és minél több idõ telik el, annál jobb vagyok ott. Szerzõdésem van és remélem, sok éven át a Unitednél leszek."

 


Sir Alex Ferguson visszavonulása után a hálóõr David Moyes személyében új menedzserrel fog dolgozni, valamint Eric Steele távozásával új kapusedzõvel is, amint visszatér az Old Traffordra.

"Elszomorított Ferguson távozása minket, de egy másik nagyszerû menedzser érkezik más játékstílussal és megpróbálunk ugyanazon vonal mentén haladni ugyanolyan módon, mint eddig."

"Kár, hogy elment, õ nagyszerû volt. De most új edzõnk van David Moyes személyében, akit még nem ismerünk. Mindannyian várjuk, hogy visszamenjünk és lássuk, milyen vele a munka."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!