Exkluzív interjú De Geával

David De Gea a ManUtd.com-nak adott interjújában többek között beszél arról, milyen érzés magára öltenie a United mezét, és hogy hogyan tölti majd a nyári szünetet.


Mit szeretsz a legjobban az angol Premier League-ben?

A Manchester Unitedben játszani. Akárhányszor csak magamra húzom a Vörös Ördögök mezét, mindig nagy büszkeség tölt el, mert nem csak egy mezt öltök magamra, hanem egyben a világ legnagyobb klubjának a történelmét is.

 

Mivel töltöd a szabadidõd a szünetben?

Sokat vagyok otthon, a családommal. Megnézek sok jó filmet, és videó játékokkal játszom a haverokkal. Teljesen átlag életet élek. Vásárolok, sétálgatok a városközpontban. Angol feliratos filmeket nézek, hogy fejlesszem a nyelvtudásom.

 

Milyen gyakran találkozol a családoddal és a barátokkal?

Amikor csak tehetem, a családommal vagyok, és néha kijárok a haverokkal tekézni, vagy kajálni, vagy egyszerûen csak pihenek, és jól érzem magam.

 

 

Mit csinálnál, ha nem futballista lennél?

Sohasem gondolkodtam ezen, mióta csak az eszem tudom focizni akartam. Mindig is ezt akartam csinálni, még elgondolni se tudom, hogy bármi más is legyek. Azt hiszem a suli azért ment nehezebben, mert csak a foci érdekelt. Bár nagyon élveztem a történelmet, de ha tovább tanultam volna, akkor is valószínûleg a sporttal kapcsolatos tanulmányokat végeztem volna el.

 

Fiatal srácként hogyan kerültél elõször kapcsolatba a focival?

Legelõször édesapámmal futballoztam otthon, ez az elsõ emlékem. Attól kezdve csak ez érdekelt, majd az Atletico Madrid Akadémia következett.

 

Néha a kapusok is rúgnak gólokat. Te rúgtál már gólt?

Mint kapus még nem, de fiatalon játszottam mezõnyben is és lõttem gólokat, de végül a kapus posztot választottam. Szeretek focizni és szükség is van a gyakorlásra, hogy pontosítsam a kirúgásokat. Egy ilyen hatalmas klubban fontos, hogy minden téren maximális teljesítményt tudjak nyújtani.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!