De Gea: Egy napon visszatérek

A Manchester United kapusa, David de Gea abban reménykedik, hogy egy napon vissza térhet az Atletico Madridhoz, viszont ragaszkodik ahhoz, hogy jelen pillanatokban nagyon boldog Angliában.


De Gea az U21-es spanyol válogatott egyik legidõsebb tagja, aki Európa-bajnoknak nevezheti magát, és most visszatekintett egykori klubjára, akik a Real Madridot legyõzve hódították el a Copa del Rey-t.
 
David de Gea a következõket mondta az AS-nek: "A Real Madrid elleni megnyert finálé a Bernabeu-ban hatalmas dolog volt, hiszen ezzel õk is kvalifikálták magukat a bajnokok közé, és egy nagyszerû szezonon vannak túl. Remélhetõleg a jövõben visszatérhetek, nem tudni. Mindig is ez volt az otthonom."
 
 
De Gea a jövõ hónapban fog visszatérni Carringtonba és elmondása szerint, furcsa lesz Sir Alex Ferguson nélkül a klubban. A spanyol kapus hozzátette: "Természetesen más lesz mint azelõtt, õ volt hosszú éveken át a menedzser, amely sok címmel és sok örömmel párosult. Most új edzõ fog érkezni, de továbbra is ugyanazzal a lendülettel megyünk tovább, ahogyan Sir Alex írányítása alatt tettük."
 
"A Unitedben játszani, amely a világ egyik legnagyobb klubja, mindig büszkeséggel tölt el. Minden alkalommal, amikor magamra húzom a mezem, a klub történelmét is viselem."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!