De Gea Rooney maradásában reménykedik

David de Gea visszatért Spanyolországba a nyáron, miután beválasztották az Év Premier League csapatába.


A 22 éves kapus cáfolta a pletykákat, és ragaszkodik azon állításához, hogy letelepedett és boldog Manchesterben - továbbá reméli, hogy Wayne Rooney hamarosan követni fogja példáját.
 
A nyugdíjba vonuló egykori menedzser, Sir Alex Ferguson fedte fel a múlt hónapban, hogy Rooney benyújtotta távozási kérelmét, amelyet a Vörös Ördögök azonnal elutasítottak.
 
Rooney jövõjével kapcsolatban Ferguson után David Moyes fog foglalkozni, és De Gea reméli, hogy pozitív eredmény születik.
 
"Nem tudom elképzelni, hogy Rooney ne a United játékosa legyen" - mondta a 22 éves hálóõr. "Õ az egyik kapitányunk és támaszpontunk a pályán. Még sok címet kellene nyernie velünk a Uniteddel."
 
Ami a saját jövõjét illeti, De Gea újra megismételte, hogy maradni szeretne az Old Traffordon: "Szerzõdésem van, és úgy érzem, egyre boldogabb vagyok a Unitednél."
 
"Az elején normális nehézségeim voltak - új ország, új nyelv, új liga -, de kemény munka árán sikerült beilleszkednem. Nagyon boldog vagyok a Manchester Unitedben."
 
 
A spanyol kapus elismerte, hogy furcsa lesz Sir Alex Ferguon nélkül nekivágni a szezonnak, de ragaszkodik ahhoz, hogy a csapat az új menedzser, David Moyes mögött fog állni.
 
"Nagyon szomorú voltam, amikor Ferguson távozásáról értesültem" - tette hozzá David. "Furcsa lesz, hogy nem fogjuk a padon vagy a képzési centrumban látni. Õ minden a Manchester Unitednél. Õ maga a Manchester United."
 
"David Moyes nagyszerû munkát végzett az Evertonnál, és most mindannyian támogatni fogjuk õt. Hatalmas kihívás lesz Ferguson helyettesíteni, de ha úgy döntöttek, hogy neki kell ezt véghez vinni, azért van, mert felkészült erre a feladatra."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!