Átigazolási Center - 2013. június 3-9.

Fiatal védekezõ középpályás a célkeresztben.


2013. június 9.

Luke Simpson: a United szeretné megszerezni az Oldham fiatal kapusát, Luke Simpsont. A 18 éves hálóõrt a Celtic is megkörnyékezte. (Daily Star)

Nampalys Mendy: a Manchester United szemet vetett a Monaco fiatal védekezõ középpályására. A 20 esztendõs játékos szerzõdése július 1-vel lejár, így ingyen megszerezhetõvé válna. Mendy szerepelt a francia U17, U18, U19, U20 és az U21-es válogatottban is. (L'Equipe) 

 

 

 

2013. június 8.

Marouane Fellaini: az Everton elnöke, Bill Kenwright elmondása szerint a belga középpályást 24 millió font alatti összeg ellenében nem lehet megvenni, hiszen ekkora kivásárlási záradékot írtak a szerzõdésébe. Moyes szeretné magával hozni a játékost, és annak csapattársát, Leighton Bainest is. Az angol védõt azonban semmi pénzért nem akarja elengedni a liverpooli egyesület.

Wayne Rooney: a goal.com információja szerint Rooney két klubbal is megbeszéléseket folytatott a minap. Hogy mely két klubról van szó, az nem ismert, de az egyik Premier League-ben szerepel. Két napja az Arsenal is megerõsítette, készen állnak kifizetni 25 millió fontot az angol csatárért, valamint megadni neki a heti 200 ezer fontos fizetést.

Cesc Fabregas: David Moyes akár 40 millió fontot is fizetne a spanyol játékosért, annak érdekében, hogy kizárja az Arsenal érdeklõdését egykori játékosuk iránt. Moyes mindenképp szeretne erõsíteni a középpályán és a támadósoron Paul Scholes visszavonulása és Wayne Rooney esetleges távozása miatt, Fabregas pedig tökéletesen illene a terveibe. A 26 éves középpályás Premier League és Bajnokok Ligája tapasztalattal is bír, ráadásul a legjobb évei most jöhetnek.
 

 

2013. június 7.

 

Wane Rooney: A klub maga is célzott Rooney maradására az által, hogy központi figurája volt a United új mez reklámkampányának. Mindazonáltal az egyik legnagyobb piaci értéket képviselõ játékossal kapcsolatban súlyos szerzõdésbeli kötelezettségei vannak a klubnak és a csatárnak egyaránt a Nike-kal szemben. Rooney és Moyes között már történt egy gyors megbeszélés, mielõtt a United új menedzsere Amerikába utazott. A Starsport értesülése szerint Rooney elkötelezett a United iránt és a jövõben is segíteni szeretné csapatát a trófeák begyûjtésében. A minden részletekre kiterjedõ négyszemközti megbeszélésre viszont csak a jövõ héten kerül sor, miután a skót tréner visszaérkezik New Yorkból. Ez a hír megrázó csapás lesz számos klubnak, akik meg akarták szerezni az angol válogatott játékost. Többek közt a Paris Saint-Germain, a Juventus és az Arsenal mind szívesen látták volna klubjukban Wayne Rooneyt, de egyre biztosabb, hogy a csatár marad az Old Traffordon. Fizetése szintén marad a két évvel ezelõtti, és arra törekszik, hogy minél nagyobb sikereket érhessen el Moyes irányítása alatt is a Vörös Ördögökkel. Rooney frusztrált volt a visszavont szerepkör miatt és végképp elkeseredett, amikor Sir Alex kihagyta a Real Madrid elleni keretbõl. De õ bízik benne, hogy szerves része lesz Moyes csapatának és reméli, a következõ szezonban újra csatárként szerepelhet majd, továbbá hallgat közeli jó barátai, Gary Neville és Rio Ferdinand tanácsára.

 

 

 

2013. június 5.

Patrice Evra: a francia védõnek két éve van hátra jelenlegi szerzõdésébõl és a Monaco szeretné leigazolni õt a nyáron. Evra korábban játszott már a hercegség csapatánál, ahol azóta orosz milliárdos vette át a 'hatalmas' és már 115 millió fontot költött három játékosra. Evra lehetne a negyedik érkezõ - Falcao, Rodriguez, Moutinho után - és Dmitry Rybolovlev 10 millió fontot fizetne a 32 éves bal bekk szolgálataiért. (Mirror)

Leighton Baines: Evra esetleges távozása miatt David Moyes új, világklasszis bal bekket szeretne csapatához hozni, és elsõ helyen az angol védõ a kiszemeltje. Moyes jól ismeri Baines képességeit, hiszen az Evertonnál együtt dolgoztak. Baines az angol bajnokság legjobb szélsõ védõi közé nõtte ki magát az utóbbi évek során. (Daily Mail)

 

Cristiano Ronaldo: hírek szerint David Moyes kész 65 millió fontot plusz egy játékost adni a Real Madridnak az aranylabdás játékosért. Ráadásul a mai napon olyan hírek is felbukkantak, miszerint a United sajtóosztálya leközölt egy képet twitteren, mely Ronaldo visszatérését üdvözölte, amit aztán gyorsan le is szedtek. (givemesport.com)
 


Kevin Strootman: a United 25 milliós ajánlatot készül tenni a holland középpályásért. A Daily Mail beszámolója szerint David Moyes mindent elkövet annak érdekében, hogy megszerezze a PSV Eindhoven és a holland válogatott erõsségét.


 

2013. június 4.

 

Luis Nani: számos török lap arról írt ma este, hogy a Manchester United elfogadta a Galatasaray ajánlatát, így a portugál a Monaco helyett úgy tûnik, a törököknél köt ki. A játékos ügynöke, Jorge Mendes tárgyalt a Monaco vezetõségével, de a szélsõ a törököket részesítette elõnyben.

 

Cristiano Ronaldo: a portugál aranylabdásnak két éve van hátra szerzõdésébõl, mely a királyi gárdához köti és a legfrissebb hírek szerint elutasította a hároméves hosszabbítási ajánlatot. Florentino Perez elnök szeretné megtartani legnagyobb csillagát és azt nyilatkozta, szerinte Ronaldo pályafutása végéig a Real Madridnál marad. Azonban ez az újabb elutasítás ennek ellent mondhat.

Stevan Jovetic: a Chelsea és az Arsenal mellett immár a Manchester United is a Fiorentina 23 éves csatárát figyeli. Olasz lapok információi szerint körülbelül 25 millió fontot kellene kifizetnie annak a klubnak, amely leigazolja a Fiorentina gólvágóját. 

 

 


2013. június 3.

 

Claudio Marchisio: korábban arról írtak a lapok, hogy a Manchester United érdeklõdik a Juventus középpályásáért, aki a napokban kijelentette, nem szeretne távozni az olasz bajnoktól és trófeákhoz segítené csapatát.

Ezequiel Garay: a portugál Record szerint a Benfica és a Manchester United szóban már megállapodott egymással és Garay 20 millió euró ellenében az angol bajnokhoz kerül.

 


Rene Meulensteen: a holland De Telegraaf arról számolt be, hogy a Wigan a United elsõ csapatának edzõjével tárgyal annak érdekében, hogy õ vegye át a távozó Roberto Martinez helyét a kispadon.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!