Átigazolási Center - 2013. július 15-21.

40 milliót adna a Chelsea Rooney-ért.


2013.július 21.

 

Wayne Rooney: a Telegraph beszámolója szerint a Chelsea növelné ajánlatát a United csatáráért és az elutasított 25 millió fontos ajánlata után immár 40 millió fontos pénzt ígérnének a Vörös Ördögöknek.

Yohan Cabaye: a United 15 millió fontot is adna a Newcastle középpályásáért, akit a PSG és a Monaco is szeretne megszerezni. (Sunday People)

 


Wilfried Zaha: a manchesteriek nyáron semmiképp nem szeretnék kölcsönadni a szélsõt, ám januárban készek ilyen megállapodást kötni. (Guardian)

 

 

2013.július 20.

 

Cesc Fabregas: a Sky Sports értesülései szerint a United újabb, ezúttal már 30 milliós ajánlatot tett a Barcelona középpályásáért.

 

 

2013. július 18:

Gareth Bale: a Mirror értesülése szerint a United 60 milliós ajánlatot készül tenni a Tottenhamnek Bale-ért.
  

 

2013. július 17.

 

Wayne Rooney: a BBC információi szerint a Manchester United nem fogadta el a Chelsea elsõ ajánlatát az angol csatárért, mely 10 millió fontról, valamint Juan Mata vagy David Luiz játékjogának átadásáról szólt.
 

 

2013. július 16.

 

Cesc Fabregas: mint ismeretes, a Manchester United hivatalos ajánlatot tett a Barcelonának az egykori Arsenal játékos iránt.

Ezequiel Garay: a Marca úgy tudja, a Vörös Ördögökhöz kerül a Benfica védõje, akiért 20 millió eurót fizet az angol bajnok.

 


Marquinhos: a játékos ügynöke megerõsítette, az AS Roma a Manchester Unitedtõl, a PSG-tõl és a Barcelonától is kapott ajánlatot a védõért és az egyiket el is fogadta. A lapok szerint minden bizonnyal a PSG ajánlata lesz a befutó, akik 35 millió eurót sem sajnálnának kifizetni. (Corriere dello Sport)

 

Marouane Fellaini: s London Evening Standard arról számolt be, hogy az Everton középpályása sokkal inkább szeretne a Manchester Unitedhez igazolni, ahol korábbi menedzserével ismét együtt dolgozhatna, mint hogy az Arsenalhoz távozzon.

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!