Jones élvezi a teljes felkészülést

Phil Jones bevallja, sokkal élesebbnek és fittebbnek érzi magát azok után, hogy a Manchester United felkészülésének minden egyes részén ott volt.


A tavalyi szezon elsõ három hónapját sérülés miatt kihagyta a védõ, de reméli, hogy ezúttal már az elejétõl David Moyes rendelkezésére állhat.

Jones az elsõ három felkészülési mérkõzésen pályára lépett, legutóbbi kettõt ráadásul végigjátszotta.

"Azt mondtam, hogy egy jó felkészülésre van szükségem és úgy érzem, ezt most meg is kapom. Minden egyes találkozóval egyre élesebb vagyok. Remélhetõleg mire a szezon eljön, remek állapotban leszek" - mondta a PA Sportnak.

"Az elõszezon nagyon kemény felkészülés az új szezonra. Új menedzserünk van, a hangulat remek és én élvezem."

"Nagyon kemény edzéseink voltak. Ott a hajlandóság arra, hogy lenyûgözzük a menedzsert és ez minden játékosban megvan, nem csak bennem. Nagy versengések voltak. Izgalmas néhány hónap elõtt állunk, nagyon várom már."

 


Jones hosszú távú szerepköre a Unitednél továbbra is témát jelent, ezért megkérdezték tõle, örül-e annak, hogy amolyan mindenesként számítottak rá.

"Amíg a csapatban vagyok, addig nem számít, hol játszom. Persze a pályafutásom közepén, végéhez közeledve szeretném elkezdeni megszilárdítani a helyem egy bizonyos poszton, de jelenleg ettõl is boldog vagyok."

"Elsõ naptól azt mondtam, hogy középhátvédként látom magam. De ha azt kérik tõlem, hogy játszam a középpályán, vagy a védelem jobb szélén, boldogan megteszem."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!