Átigazolási Center - 2013.augusztus 5-11.

Újabb Barcelona játékos a láthatáron. Garay a jövõ héten érkezhet?


2013. augusztus 11.

 

Federico Macheda: Giovanni Bia, a játékos ügynöke elmondta, a fiatal olasz támadó szerzõdésének utolsó évében Manchesterben marad, majd jövõ nyáron nagy valószínûséggel ingyen távozik.

 

Yohan Cabaye: ismét hírbe hozták a Newcastle középpályását a Manchester Uniteddel, miután szinte biztossá vált, hogy Fabregas marad Barcelonában.

 

Javier Mascherano: pletykák szerint a Manchester United érdeklõdik a Barcelona középpályása iránt.

 

Ezequiel Garay: A Daily Star értesülései szerint Garay lesz David Moyes elsõ igazolása. Az üzlet már a jövõ héten létrejöhet, a védõ vételára 12.9 millió font lesz, amely a játékos teljesítményének arányában 21.5 millió fontig emelkedhet.

 

 

2013. augusztus 10.

 

Ashley Williams: a Swansea 28 éves középhátvédje tegnap este ügynökével együtt tekintette meg az Old Traffordon a Rio Ferdinand tiszteletére rendezett gálamérkõzést. Williams neve a téli átigazolási idõszakban már felmerült, mint lehetséges érkezõ, de akkor nem valósult meg a transzfer.

 

 

Cesc Fabregas: a Mirror értesülései szerint a Manchester United tiszteletben tartja Fabregas kijelentését, hogy a Barcelona csapatánál kíván maradni és nem tesz újabb ajánlatot a játékosért.

 

 

2013. augusztus 9.

Cesc Fabregas: a Daily Star szerint David Moyes egy utolsó ajánlatot készül tenni a Barcelona felé Cesc Fabregas megszerzése ügyében. Az ajánlat 40 millió fontról szólhat és a hírek szerint heti 200 ezer fontos fizetést adna az angol bajnok Fabregasnak.

Wayne Rooney: Jose Mourinho elárulta, nem mondott le arról, hogy megszerezze a United csatárát és a hírek szerint harmadik ajánlattal készül a manchesteriek felé. (Daily Mail)
 

 

 

2013. augusztus 8.

Luis Nani:
Arsene Wenger ajánlatot készül tenni a United portugál szélsõje iránt, de elõtte el kell adnia Gervinhót, aki már az AS Roma csapatánál edz és az átigazolása a napokban lezárulhat. Amint ez megtörténik, Wenger kész ajánlatot tenni Naniért, akiért a Tottenham is érdeklõdik. (Sportsdirect)

Axel Witsel: ismét célkeresztbe került a Zenit középpályása, akiért körülbelül 25 millió fontot kellene kifizetnie annak, aki leigazolná. (Soccerlens)

Scott Wootton: Brian McDermott, a Leeds menedzsere kedden megnézte a fiatal védõt, hogyan teljesít a Lancashire Senior Cup döntõjében és immár szeretné megszerezni a 21 éves játékost.

Fellaini, Baines: úgy tûnik, Moyes 30 milliós ajánlattal próbálkozik majd egykori klubjánál, hogy megszerezze az Everton két legjobbját. Fellaini szerzõdésében szereplõ kivásárlási záradék július 31-ével érvényét vesztette, így már egyáltalán nem biztos, hogy 23,5 millió fontért megvásárolható lenne. (Guardian)

 

Alex Büttner: a holland De Telegraaf információja szerint a török Besiktas szeretné leigazolni a United szélsõ védõjét, aki Leighton Baines érkezésével még inkább háttérbe szorulna.

 

 

2013. augusztus 7.

Marouane Fellaini: a belga HLN szerint a United tárgyalásokat kezdett az elmúlt 1 napban annak érdekében, hogy leigazolja az Everton középpályását.

Ever Banega: Moyes szeretné megszerezni a Valencia középpályását, a 25 éves Banegát. Az argentin a La Liga egyik legjobb középpályásává nõtte ki magát. Jelenlegi szerzõdése 2015-ig szól.

Luis Muriel: a Mirror arról írt, hogy a Manchester United az Udinese fiataljában látja Wayne Rooney helyettesét. Muriel az elõzõ szezonban 11 gólt szerzett és az idei Európa Liga selejtezõjén, a Siroki Brijeg ellen két gólt is szerzett a United, a Liverpool és a Barcelona játékosmegfigyelõinek szeme láttára. Muriel a csatár mögött, illetve szélen is képes játszani és a hírek szerint 18 millió font körüli összeget kellene kiadni érte.

 

 

 

2013. augusztus 06.

 

Nanpalys Mendy: a fiatal francia középpályás nem igazol a Unitedhez. "A Nizza csapatát választom és úgy gondolom, jó döntés volt ez. A Nizzát választottam, mert az edzõ beszélt velem és tetszett, amit hallottam, nem hezitáltam" - nyilatkozta a 21 éves játékos. Arra a kérdésre, hogy megállapodott volna a Vörös Ördögökkel, így reagált: "Nem, nincs semmi ilyen. Célom, hogy az U21-es válogatotthoz csatlakozzam, ezért pedig egy sor jó teljesítményre van szükségem csapaton belül."

 

 

2013. augusztus 5.

 

Nemanja Vidic: a Tuttosport szerint a Juventus a Manchester United szerb védõje iránt érdeklõdik.

 


Wayne Rooney: a Vörös Ördögök újabb, ezúttal 30 millió font körüli Chelsea-ajánlatot utasítottak vissza. Dharmesh Sheth a Sky Sportstól ezt nyilatkozta: "Az ajánlat 30 millió fontos régióban volt és információink szerint elutasították. A kérdés most az, a Chelsea visszatér-e egy harmadik ajánlattal. Úgy tûnik, a Chelsea akarja Wayne Rooney-t és úgy néz ki, eléggé akarják õt."

 


 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!